Skúste to s prírodou

mery333
29. jan 2014

Rada by som sa s Vami podelila o moju cestu k otehotneniu 🙂
S manželom sme sa brali 09/2012 a odvtedy snažili. v Máji som bola u lekára a odvtedy sme začali sledovať - meranie teploty, ovulačné testy, sono na 12DC, pregnyl a stále dookola 😒 V novembri som začala už nepriaznivo vnímať clostylbegyt, často sa mi vracalo svrbenie... DR mi teda clostyl vysadil a dohodli sme návštevu ISCARE v MT. Najskor spermiogram - ten bol len s malou odchylkou (nasadili manželovi Vitamín D, zinok a selén)
27.12. - na 12DC som bol opať u DR a samozrejme sa mi bez clostylu nevytvorilo vajíčko ☹ Veľké sklamanie. Takže som sa opať objednala do MT na 17.1.
V ten týždeň ma začal veľmi bolieť vaječník, takže 15.1. k DR - bála som sa že cysta. A potvrdil mi že som TEHOTNÁ. 🙂 Ach tá radosť, už som ani nedúfala..
A teraz - čo si myslím že mi pomohlo: od 27.12. čiže poslednej návštevy DR som na to šla inak. Každý večer som sa zo spodu umývala bylinkami, poctivo užívala každý deň kyselinu listovú a v bio obchode kúpila kvapky - jarabina vtáčia.
Skúste to ako ja, možno Vám pomože príroda 🙂

nedarisa
29. jan 2014

@mery333 ake bylinky si pouzivala?a ta jarabina vtacia je naco? Dakujem

mery333
autor
29. jan 2014

@nedarisa na umývanie som používala Zlatobyľ a Repík, a jarabina sú kvapky- Tinktúra z jarabiny vtáčej sa užíva pri hormonálnej nerovnováhe, hlavne pri potrebe podporiť vaječníky.