Aky je vas nazor na tento vyrobok,poznate ho,pomohol niekomu?lebo tak vela ich uz ponukaju,ze mam niekedy pocit,ze sa len zaraba,este aj na cudzom nestasti,investicia velka a vysledok ziadny.. 😠
Tak toto by aj mňa zaujímala či je tento výrobok naozaj taký zázrak alebo je to len reklamný ťah, kde chcú zarobiť peniaze na nešťastí druhých.....takže daj potom bambinkaa vedieť ako to dopadlo 😉
bambinkaa čo hovoriš na fertil up, pomaha to?
Ahoj holky aj já by som chcela vyskusat fertilup ,tak dufam , ze teda pomoze.
Ahojte baby, aj my ho chceme skúsiť. tiež dúfam, že zaberie, ale tak recenzie mal dobré. omoc lepšie ako Profertil, ktorý nám odporučili.
Ja ho môžem odporučiť. Dlho sme sa pokúšali o bábo a vďaka FertilUp sa zadarilo. Brala som ho 2 mesiace.
ahojte baby moj drahy berie uz druhy mesiac profertil je dost drahy a mam pocit ze nepomaha.myslite ze je lepsi fertilup?mame skusit zmenu?
Ahoj! Vidim ze tu toho o Fertilup-e neni veľa, ja žijem v zahraniči a pri naťukani do googlu "vitamíny na plodnost" mi ako prve vyhodilo Fertilup pre obidvoch. Dali sme minuly rok za balenie pre mna aj pre partnera spolu 45€, prislo to neviem zkade poštou, ešte moja mama ma zjazdila, že žiadne lieky cez net nekupovať, tak som už potom ani neobjednavla a o mesiac som otehotnela..tak neviem čo si mam o tom myslieť. Minule akurat dávali reláciu, aký biznis je farmaceuticky priemysel a že vo vitam doplnkoch často ani nic nie je co pise v obsahu a že sa pišu aj falosne recenzie a nie len recenzie, celé stranky su casto vymyslene, neexistuju ani doktori, ani pacienti :-/ neviem čo si mam myslieť ale keďže sa nam nedari, rozmyslam objednat ho opat
Ahojte babi chcem sa spitat muž bere fertilup uš 2 meciace viete mi poradit ako to zabera.
Takže baby -čerstvé info !!! FERTIL UP je fakt zázrak !!naozaj pomohol 🙂))
@romi2 Písala som Ti IP 🙂
Ahojte, ak máte Fertilup -mám záujem. 🙂
ahojte, pridam aj ja svoju skusenost. snazila som sa otehotniet, ale neslo to 😔
na nete som natrafila na Fertil Up pre nu aj pre neho a rozhodla som sa, ze tomu dam sancu. objednala som si hned 2 balenia, aby som mala hned aj do zasoby. s partnerom sme zacali brat, a nebrali sme ho ani mesiac a mne sa podarilo otehotniet 🤗🤗🤗 neviem urcite ci vdaka tym tabletkam, ale za pokus to stoji 🌞
keby niektora mate zaujem mam na predaj to druhe balenie pre neho aj pre nu, nedotknute, neotvorene. ja to uz nepotrebujem a rada by som tym niekomu pomohla 🌞
@sofia51 ahoj.. a za aku cenu ponukas to balenie?
@betuska6611 dobry den, mam neotvorene balenie pre neho aj pre nu, a takisto nam este z predosleho balenia ostalo nejakych 15 kusov, tak ak by ste chceli, to by som mohla tiez pribalit. cena je 35 eur plus postovne 🙂
Kupim ferilup ak mate poprosim ip
@sofia51dobrý,,ak ho ešte máte ,tak by som kúpila
@srdiecko222 ja ešte mám
Ahojte, priatel ma problem s pomalymi spermiami... Snazime sa rok o babatko.. Objednala som fertilup dufam ze zaberie.. Objednali sme na tri mesiace ja som oka.. Pozeram ze niekomu to pomohlo tak mi drzte palceky..
@neviem25 dva mesiace a musím povedať, že skutočne som sa cítila lepšie, myslím, že naozaj pomáha vyrovnať hladinu hormónov a dostať organizmus do totálnej rovnováhy,naozaj je dobrý a brala by som ho aj preventívne pri nepravidelnej menštruácii.Velmi som bola spokojná a naozaj pomerne rýchlo som otehotnela 😄😄
@romi2 tak by som kupila a za kolko?
Dievčatá pomohol niektorej z vás FertilUp k otehotnení??
@marculka51 zalezi od toho aky je problem ked zo sperm.tak nie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
my to prave skusame. Investicia nie je az taka velka, ved inofolic na mesiac je drahsi ako fertilup a nemusim kupovat este zvlast vit. E, alebo C atd. Cize cenovo je to ok, len ci to pomoze? tak to fakt neviem