Skúsenosti s užívaním Inofolicu

7. okt 2022

Dobrý deň. Chcem sa spýtať kto ma skúsenosti s užívaním Inofolicu? Na čo vlastne pomaha okrem toho ze obsahuje vitamíny? Predlžuje sa nejak ovulacia alebo je skôr? Zadarilo sa vám po užívaní, pripadne mali ste nejaké ťažkosti? Ďakujem.

1angelika
7. okt 2022

ja keď som to začala užívať tak som po menštruácii špinila ešte 2 týždne, potom už nič, cyklus ako predtým. Zatiaľ neuškodilo ani nepomohlo..

veverka84
7. okt 2022

zacala som uzivat inofolic gynex a tie my ovunelle cipky a hned som zostala tehotna - neviem ci to ma suvis podarilo sa to na 3 mesiac

d0minikat
7. okt 2022

Z mojej skúsenosti môžem povedať, že mi naozaj pomohol. Po 3 rokoch snaženia,hneď prvý mesiac užívania.
Nakoľko som mala slabú ovuláciu alebo teda žiadnu tak pri užívaní Inofolicu som ju mala. A aj som vedela kedy presne, pretože ma tak bolelo podbruško , kríže, čo som dovtedy nikdy nepocítila. Tak sme sa na to vrhli a už mám doma naše vytúžené druhé dievčatko.

Užívala som tú "prémiovú verziu" Inofolic premium

alchemilkazltozelena
7. okt 2022

Mne pomohol hneď.. prišla skôr ovu a otehotnela som vtedy..

sense
7. okt 2022

Mne nepomohol ale skrátil cyklus na 21-24dni

camelie12
7. okt 2022

Uzivala som ho na nastartovanie menstruacie po dlhorocnom uzivani hormonalnej antikoncepcie, kedy po jej vysadeni som nemala cyklus vobec :(
Brala som ho myslim 1x denne 3 mesiace a nepomohol mi vtedy vobec. Cyklus sa nastartoval s pomocou tabletiek Clostilbegit.

Ale urcite su aj zeny, ktorym pomohol.

dota6
7. okt 2022

Ahoj, no neviem či to bola náhoda alebo pomohol. Cez rok sme sa snažili, nechavala som tomu voľný priebeh a na radu znamej som ho kupila a začala užívať a zrazu šup podarilo sa.

autor
7. okt 2022

@alchemilkazltozelena o koľko ti prišla skôr ovu?

alchemilkazltozelena
7. okt 2022

Bežné som mávala na 14.den a prišla na 11ty a vtedy som otehotnela.. a to sme sa predtym cca rok snažili a bez úspechu

autor
7. okt 2022

@alchemilkazltozelena ďakujem. Dúfam ze budem nasledovať tvoj príklad.

alchemilkazltozelena
7. okt 2022

Ešte ti dám 1 tip . Keďže inofolic je na skvalitnenie vajíčok, ja som ho brala od skončenia mrchy do ovu.. potom už nie.. tak som to brala prvý mesiac a na ďalší mesiac tiež a vtedy prišla tá spomínaná ovu skôr a zadarilo sa.
Keďže je to na kvalitné vajíčka tak som usudila že brat to po ovu je zbytocne... Držím palce 👌

autor
7. okt 2022

@alchemilkazltozelena včera mi len skoncila ms. Nasadila som mužovi folandrol aby sme v tom boli spolu. Ďakujem. A co povieš na alchemilku do ovu? Kombinovanú s inofolicom?

alchemilkazltozelena
7. okt 2022

To som neskúšala . Aj keď mám taký nick 🤣 a muž bol na spermiogram?

autor
7. okt 2022

@alchemilkazltozelena zatiaľ nie. Nesnazime sa dlho. Ale mam za sebou dve biochemické. Takže skúšame najprv vitamíny.

stannkal
7. okt 2022

Inositol nie je vhodny pre každého ale len pri špecifických diagnózach. Ja by som ho nebrala "len tak". V určitých pripadoch môže narobiť viac škody než úžitku.

autor
7. okt 2022

@stannkal beriem inofolic. Ale na odporúčanie gynekológa. Nie len tak. Na druhej strane si myslím ze keby robil ťažkosti nieje volnopredajny. Pripadne aké ťažkosti máš na mysli?

stannkal
7. okt 2022

Autorka: ked ti odporučil gynekológ tak v pohode, mal by vedieť čo robí. No inositol znižuje hladinu testosterónu, čo môže negatívne vplývať na plodnosť, ak žena už predtým mala nižšiu hladinu. Čiže pre niektoré ženy táto látka ovplyvňuje plodnosť pozitívne, pre niektoré negatívne.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre