Ahojte máte skúsenosť s inofolic combi?dr mi ho odporúčal kvôli dozrievaniu vajíčok, menzes mi mešká už 2 dni, bolia ma prsia a sem tam podbrusko , mohol mi to rozhádzať?
@bambulienka25 a aký dlhý si mala.cyklus ??pomohol k otehotneniu?
@bambulienka25 och boze tak uvidíme
Ja som brala inofolic cyklus rozhadzany cca 50-55dni ale do 3m som ostala tehotna
@15barbara1512 a kedy si vedela ze mas ovulaciu ??
@soni111 ja berem inofolic prvy mesiac a ms prisla ako kazdy mesiac 28 dni a nemala som ziadne priznaky ze by mala prist v noci som sa zobudila na bolest kt bola miernejsia ako inokedy.... inokedy mavam silne bolesti a teraz sa to dalo vydrzat a je aj slabsia ako inokedy...
Ja som brala inofolic combi na odporúčanie gynekologicky keďže som mala veľmi nepravidelný cyklus, jeden mesiac mi dokonca aj vymeskal - (vtedy som ho už brala ale pripisujem to stresu) Otehotnela som do 4 mesiacov, neviem ci to bola jeho zásluha ale teda nečakala som, že tak sa to tak rýchlo stane nakoľko som nevedela kedy ovulujem.
@soni111 nesledovala som ju
Takže nedostala som menzes, uz ma aj prsia prestávajú bolieť, neviem čo sa deje ..
@soni111 ahoj ja tiež beriem prvý cyklus inofolic comby a k tomu ginex . Chcem sa tá opýtať podarilo sa ti tento mesiac ?
@julka97646 mne sa podarilo v mesiaci keď som brala inofolic, dva mesiace pred tým som brala tiež gynex, a tri mesiace aj vitex, akurát som dobrala poslednu tabletku v deň pozitívneho testu. Držím palce. Snažili sme sa skoro rok a pol, merala som aj bazalnu teplotu, aby som vedela že kedy je ovulka
@bona69 gratulujem ti dúfam že aj my budeme mať šťastie 😉
Baby beriem ten inofolic a ginex 4ti deň ale točí sa mi hlava a neviem či to je tým... Máte skúsenosti?
@julka97646 gynex vysušuje... treba veľa piť... aspoň mne to pomohlo
@julka97646 no mne to robil Gynex, uber davkovanie😉 kolko si davas kvapiek a ako casto?
@olivia_0309 dávam si 7kvapiek 3×denne
@julka97646 to je hrozne vela, neviem preco si vsetky baby hned ordinuju max.davku s bylinkami treba opatrne😉Ja som brala 2x denne po 3-4kvapky a bolo mi z nich zle...treba ubrat podla toho ako na ne reagujes a potom si popripade dvihnut davku. Hlavne si rob pauzy medzi cyklami uzivania. Nie je dobre uzivat do vkuse😉 Ja som ich uzivala 3 mesiace,potom som mala mesiac pauzu,potom zase 3mesiace a zase pauza, dala som si ale dlhsiu, brala som aj vitex, alchemilkovu tinkturu a brala inofolic combi jednu tbl rano a vecer inofolic plus jednu tbl, ta je s melatoninom. Cvicila som aj hormonalnu jogu a od jej zacatia som do mesiaca otehotnela spontanne. Tak drzim prsty, treba mat trpezlivost a byt opatrna s bylinkami aby ti viac neskodili ako pomahali✊🏼🍀
@olivia_0309 ďakujem za radu chcem sa ťa ešte opýtať ked si brala prvý cyklus inofolic comby a ginex meškala ti ms? A ešte cítila si aj ovulku?
@julka97646 nie veru...normalne som dostala, vobec mi ziadne z pripravkov nerozhadzovali cykly prave naopak velmi rychlo a zazracne mi moje rozhadzane cykly upravili aj ovulka sa mi posunula z 10Dc na 13-14Dc a druhy mesiac s takymto kombinovanym Inofolicom co mi poradila moja Dr. ze v CR c centrach takto radia babam pri IVF uzivat som aj otehu. Ale gynex som v case ked som brala inofolic nebrala, ten som brala naposledy tusim v lete, po nom si az dala Inofolic a okrem toho jedna velmi dobra bylinkarka mi poradila taku tinkturu vola sa Afrodite a nedopila som flasticku🥰 dve ciarky a poviem ti asi 2-3tyzdne co mi uz v druhom centre stvrta lekarka povedala ze prirodzene mat deti urcite nebudem😉
@julka97646 a ano ovulku som citila ja vzdy, ale pri cviceni hormonalnej jogy som teda citila ovela intenzivnejsie a kazdy den po cviceni mi isli vajecniky vyskocit z tela von, co ma tesilo lebo to bolo znamenie ze funguju👌🏼
@olivia_0309 ďakujem 😘❤
@julka97646 tento mesiac sa nepodarilo dostala som menzes s tým že mi meškal 3 dni, ale menstruaciu som mala slabšiu a nie až také bolesti ako predtým teraz piatok idem na kontrolu na folikumetriu či mi dorastaju folikuli
@soni111 Jaj tak tento mesiac nepomohlo dúfam že na druhý mesiac budeš už tehu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.