Ahojte baby, ake mate skusenosti s kyselinou listovou? Ma nejake neziaduce ucinky?
@misiaknunu A myslíš, že by sa mu bez nej nedarilo? 😉
@vodnarik86 Neviem o tom, že by mala mať nežiadúce účinky. Ale pokiaľ si zdravá, máš bezproblémové tehotenstvo a vyváženú stravu s dostatočným obsahom ovocia a zeleniny, čo si myslím, že by nemal byť problém, tak je úplne zbytočné brať umelé výživové doplnky. Ja viem, všade to na teba "kuká" z reklám a letákov..... 😉
@evittam to neviem posúdiť. No ja som neni moc jedák. To znamená, že ja kým som nebola tehotná, občas som nejedla aj dva tri dni. Nebola chuť. A teraz tiež nejak vyvážene neviem jesť. Takže u mna pre minimálne dobrý pocit sa cítim lepšie, ked ju beriem. Ale snažím sa viac jesť...
Ja som mala v juli zamlcany potrat, neprijemna a smutna udalost ale bohuzial stalo sa. Lekar mi po mesiaci predpisal kyselinu listovu a celaskon. Vraj ju mam brat tesne pred zacatim snazenia a prve 3 mesiace pocas tehotenstva. Neviem ci sa do toho pustit alebo nechat vsetko na prirodu :(
@vodnarik86 kludne ju ber, to su vitaminy, ja beriem od februara, mala som aj kyret v aprili a aj tak beriem dalej.
Áno dievčatá, ale len si dovolím poznámku - umelé a chemické vitamíny - ktoré telo vôbec nevie využiť tak ako treba a väčšinu z nich vylúči ako odpad z tela von - len toľko k "prospešnosti" umelých výživových doplnkov. 😉
@vodnarik86 nie.
Ja som brala kyselinu listovu od dr max a vsetko ok, nemala ziadne vedlajsie ucinky
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. Nemyslím, že má nejaké nežiadúce účinky. Práve naopak. Od kedy som tehotná, beriem femibion a myslím, že sa bábu darí.