Skúsenosti s IUI a IVF

vivi33
9. okt 2018

Zdravím vás ... Viem táto téma zaznela už xy krát, ale zaujíma ma ako ste dopadli pri iui ivf, koľko vás to vyšlo a na kolky krát sa zadarilo ci nezadarilo. Ja už mám 2 iui bezúspešne za sebou. Mám aj nadváhu riadnu nadváhu. Ďakujem za inšpiratívne odpovede

maybebaby22
9. okt 2018

Ahoj, ja som bola vcera na druhom iui, prve bolo neuspesne :-/ za jedno platime 240€ plus lieky. Ak nevyjde ani druhe, tak po novom roku by sme isli ivf 🙂

vivi33
autor
9. okt 2018

@maybebaby22 240 euro? My sme platili 120 za iui. Prvé som mala bez stimulácie potom len letrozol a ovitrelle. Za lieky som dala cca 60 euro. Na 3 iui už nechcem ísť neviem či nebude lepšie ivf

gaia251
9. okt 2018

Ja som mala dve neuspesne IUI,tak sme sli na IVF,teda skor ICSI ,to sa podarilo na prvy aj druhy krat.Po nevydarenych IUI ,nam urobili jednemu aj druhemu vysetrenia a zistili co je u nas zle.Za IUI sme platili 120€

lula3108
9. okt 2018

ahojte, ja sice este iui neriesim, ale dostali sme odporucanie, zatial sa vsak chceme snazit prirodzene...chcem sa len spytat nema nahodou iui preplacat poistovna? ci toto je cena este mimo poistovne? Dakujem 🙂

maybebaby22
9. okt 2018

@lula3108 iui je mimo poistovne. My to mame trosku drahsie ale zasa nam to vyvazuje dostupnost.

vivi33
autor
9. okt 2018

@gaia251
@gaia251 a ake vyšetrenia vám spravili ďalej ?

lucya2505
11. okt 2018

Ja som nemala IUI vzhľadom na moju diagnózu. Ivf sme mali jedno. Prvý ET negatív, druhý KET pozitív ale biochemické, následne nám zistili problém v Nitre na reprodukčnej imunologii a ďalší KET po prelieceni bol úspešný,máme 2 ročnú dcérku.

zdenka67
11. okt 2018

@lula3108 je to cena mimo poistovne, ale stoji to okolo 100 eur, takze nic hrozne

butterfly333
12. okt 2018

Mňa to čaká tento mesiac iui

stehli
14. okt 2018

@vivi33 ahoj! Mna čaká IVF a tiež mám nadvahu. Mám ju odmalička... 😢 Dr radil schudnúť no to ide ťažko keďže mám PCO a hormóny total zblaznené... Povedal mi ale že pritom v akom som stave s tým PCO s hormonami nebude ma strašiť a trápiť s chudnutím keďže by bolo dobre otehotnieť čím skôr nech sa mi to všetko nezhoršuje...

vivi33
autor
17. okt 2018

@stehli držím veľmi palceky nech to dobre dopadne

citronely
17. okt 2018

@vivi33 ja som mala tri IUI a neuspesne, potom jedno IVF neuspesne nakolko som dostala trombozu do nohy, nasledne po dlhsej pauze som mala KET a teraz aom uz 34tt s babulkou 😊

evinkakub
2. nov 2018

@vivi33 ja tak isto. 120,€ a dva razy neuspesne. Po novom roku ideme ivf

evinkakub
2. nov 2018

Baby, a vy si same vyberiete ci chcete icsi? Alebo vam ho lekar odporuci?

vivi33
autor
2. nov 2018

@citronely gratulujem ja som vo fáze stimulácie

vivi33
autor
2. nov 2018

@evinkakub ja osobne si ho vyberiem ak pojde všetko ako má

citronely
2. nov 2018

@evinkakub vsak bez toho to uz podla mna ani nerobia, co budu cakat kym spermia dojde do vajcika. podla mna to je zaklad umeleho oplodnenia a este aj predlzena kultivacia sa odporuca

citronely
2. nov 2018

@vivi33 tak drzim paste nech to uspesne zvladnem a nech sa podari

vivi33
autor
2. nov 2018

@citronely ďakujem

evinkakub
2. nov 2018

@citronely ďakujem

citronely
2. nov 2018

@evinkakub
@vivi33 nie je zaco baby

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre