Ahojte chcem sa spýtať či ste mali aj vy bolesti hlavy a veľkú únavu od inofolicu? Beriem ho od 19.februara dva krát denne lebo mám PCO a snažíme sa o babo. Do teraz som nič necítila a dneska ráno totálna bolesť hlavy bolesť očí cítim sa neskutočne unavená, ležím a nevladzem nič , som náladová nervózna už aj s priateľom som sa pohádala z ničoho nič , som podráždená. Cítim sa tak “choro”. Cely deň len prespim asi. Mali ste niečo takéto aj vy z inofolicu? Beriem ho len dva týždne nie je to skoro aby mi to robilo takéto príznaky ?
Ja som brala Inofolic viac ako 3 mesiace a nebolo mi z neho dobre, bolela ma hlava a bola som nesvoja. Cize moze to mat na teba take ucinky, ale hodnotit to na zaklade jedneho dna bolesti hlavy a unavy je priskoro.
pozri pribalovy letak čo je pisane
..skor to bude v ramci PMS, inofolic som brala par rokov a pohoda
Ahoj ja beriem inofolic už pol roka ale nemala som žiadne nežiaduce ucinky ☺️
Ak by bol záujem mám na predaj inofolic 62 vrecúšok a Folandrol 39 vrecúšok cena 37€ plus pridám ovulačne testy rapiclear grátis
@sonivka12345 je tto este k dispozicii? A datum spotreby je aky?
Dobrý večer mám ešte nejaké vitamíny na predaj ale už nie takto ak máte záujem mám inofolc 11ks dátum exspirácie 01/22 nosifol tablety 50ks expiracia 07/22 kyselinu listovú nejakých 70ks expiracia 07/22 na cene sa môžme dohodnúť ak máte záujem.
@sonivka12345 dakujem krasne, uz nepotrebujem, nasla som // vytuzene ciarky ;)
Gratulujem 🙂 držte sa a buďte zdravučky
@sonivka12345 dakujeeem ;)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emi_emi159 to si nemyslim ze je z inofolicu 🤷🏽♀️ Ja som ho brala 4 mesiace a potom sa nam zadarilo 🍀 Nemala som vobec priznaky ako popisujes ty,ved to len kyselina listova a inositol