Žienky chcem sa vás opýtať takú otázočku ze ci mate dáke skúsenosti s týmto, ak áno. Napíšte mi ich. 5/6/7/8 Maj.
Som mama plodné dní. Z priateľom sa snažíme o bábo, 9.5. Som mala ovuláciu. Je možné že sa to uchytí? Lebo dnes je 16.5. A bolia ma kríze ako keď mám dostať MS. A pod bruškom tiež. A som aj nafúknutá. Ale MS by som mala dostať až 23.5. Testovať som sa testovala nič neukazuje ešte. 😓🙏 Ak máte dáke skúsenosti. Napíšte mi. Budem rada, aj za rady aj za skúsenosti. Ďakujem.
Skusenosti su take ze uplne zbytocne minas peniaze na testy a sledujes sa, idealne je mat sex kazde 2-3 dni cely mesiac a ak to ma vypalit, tak to vypali.
@domka222 ja si myslím ze je to moja osobná vec nie náhodou?
@karmenka123 Podľa mňa je to veľmi skoro na takéto príznaky. U syna prišli prvé príznaky v 8tt, teraz mi je blbo hneď od začiatku,ešte pred testom ma bolela hlava. Ale z vlastnej skúsenosti viem,že keď sme sa snažili mala som príznaky každý mesiac a nič z toho. Keď sme sa prestali snažiť ,tak to vyšlo hneď ;)
@karmenka123 pred styrmi dnami ti baby pisali ze mas testovat az cca o dva tyzdne a ty uz zas testujes …bolest krizov a pod. mozes mat kludne z pms…mala by si sa trosku uvolnit a neriesit kazdy den testy, menzes, ovulaciu a podobne a pojde to lahsie
@karmenka123 náhodou to je tvoja vec. Ale pýtaš sa tu niečo pomaly každý deň. Keď to príde, tak to príde. Akože aké skúsenosti chceš? U každej ženy to je iné. Myslíš, že tie skúsenosti ovplyvnia to, či tehotná budeš, alebo nie? Mohli ste aj trafiť ovuláciu, ale nikdie nie je napísané, že si otehotnela.
A robila si si ovu testy? Alebo merala bazalku? Alebo bola u gynekologicky, resp ako vieš že si mala vtedy ovu???
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Už prosím ťa prestaň. Choď von a užívaj si radšej slnko ako testy a ostatné blbosti, ktoré si zatiaľ len nahováraš