Skúsenosti - ovulácia, plodné dní

karmenka123
16. máj 2022

Žienky chcem sa vás opýtať takú otázočku ze ci mate dáke skúsenosti s týmto, ak áno. Napíšte mi ich. 5/6/7/8 Maj.
Som mama plodné dní. Z priateľom sa snažíme o bábo, 9.5. Som mala ovuláciu. Je možné že sa to uchytí? Lebo dnes je 16.5. A bolia ma kríze ako keď mám dostať MS. A pod bruškom tiež. A som aj nafúknutá. Ale MS by som mala dostať až 23.5. Testovať som sa testovala nič neukazuje ešte. 😓🙏 Ak máte dáke skúsenosti. Napíšte mi. Budem rada, aj za rady aj za skúsenosti. Ďakujem.

domka222
16. máj 2022

Už prosím ťa prestaň. Choď von a užívaj si radšej slnko ako testy a ostatné blbosti, ktoré si zatiaľ len nahováraš

dominidi
16. máj 2022

Skusenosti su take ze uplne zbytocne minas peniaze na testy a sledujes sa, idealne je mat sex kazde 2-3 dni cely mesiac a ak to ma vypalit, tak to vypali.

karmenka123
autor
16. máj 2022

@domka222 ja si myslím ze je to moja osobná vec nie náhodou?

nina004
16. máj 2022

@karmenka123 Podľa mňa je to veľmi skoro na takéto príznaky. U syna prišli prvé príznaky v 8tt, teraz mi je blbo hneď od začiatku,ešte pred testom ma bolela hlava. Ale z vlastnej skúsenosti viem,že keď sme sa snažili mala som príznaky každý mesiac a nič z toho. Keď sme sa prestali snažiť ,tak to vyšlo hneď ;)

michaelam2
16. máj 2022

@karmenka123 pred styrmi dnami ti baby pisali ze mas testovat az cca o dva tyzdne a ty uz zas testujes …bolest krizov a pod. mozes mat kludne z pms…mala by si sa trosku uvolnit a neriesit kazdy den testy, menzes, ovulaciu a podobne a pojde to lahsie

domka222
16. máj 2022

@karmenka123 náhodou to je tvoja vec. Ale pýtaš sa tu niečo pomaly každý deň. Keď to príde, tak to príde. Akože aké skúsenosti chceš? U každej ženy to je iné. Myslíš, že tie skúsenosti ovplyvnia to, či tehotná budeš, alebo nie? Mohli ste aj trafiť ovuláciu, ale nikdie nie je napísané, že si otehotnela.

babushkaem
16. máj 2022

A robila si si ovu testy? Alebo merala bazalku? Alebo bola u gynekologicky, resp ako vieš že si mala vtedy ovu???

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre