Skúsenosť s alchemilkou žltozelenou?

dzanulak
15. okt 2019

Má niekto skúsenosť s alchemilkou žltozelenou pomáha otehotnieť..

evinkakub
15. okt 2019

@dzanulak alchemilka je vhodna par tyzdnou pred porodom, pripravi ti porodne cesty na porod... ze by pomahala otehotniet, tak to som nepocula.

dzanulak
autor
15. okt 2019

@evinkakub čítala som to len na internete tak preto sa pýtam lebo sa snažíme s priateľom len sa nám nijako nedarí už nevieme že čo skúsiť

som_ponorka
15. okt 2019

Môžete skúsiť pri snažení. Neuškodí a keby sa zadarilo, vysadite ju

masinka
15. okt 2019

@dzanulak pomaha - upravuje cyklus... vlastna skusenost, mala som prilis kratku lutealnu fazu, cyklus 19 - 21 dnovy, po alchemilke sa upravil na 28, potom som otehotnela na prvy sup. Pije sa v prvej polovici cyklu - do ovulacie.

arriana29
16. okt 2019

pila som jeden cyklus a bum tehotna

kasyra
16. okt 2019

presne ako pise @masinka upravuje cyklus. Znama ju pouzivala aj na sedacie kupele, mala casto zapaly.

evinkakub
16. okt 2019

@dzanulak navstivili ste uz odborníka ked sa vam tak dlho nedari?

lobic
16. okt 2019

mne alchemilka pomahala dosiahnut taky ten pravidelny menstruacny cyklus a navyse ak som ju zacala pit par dni pred, tak som nemala ani take silne krce. dost mi v tomto smere pomaha

katarinka89
16. okt 2019

@evinkakub Si si istá že pred pôrodom, lebo ju mám doma a je tam neodporúča sa pre tehotné a dojc.mAtky ??

evinkakub
17. okt 2019

@katarinka89 neodporuca sa preto, lebo moze vyvolat porod... preto sa pije az od 36 tyzdna a pripravuje porodne cesty aby sa pripravili... odporuca sa v kombinacii s malinovym listom....... ked hodis do googlu, ti vyhodi milion odbornych clankov 🙂

katarinka89
17. okt 2019

@evinkakub To som si vygooglila a práve preto mi prišlo divné,že na Tom čaji bolo napísané - nevhodné ale.neodporuca sa tehotným a dojciacim matkám. Tak som zostala v šoku. Diky 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre