Skúšame už rok a nedarí sa

jankakajka40
26. dec 2020

Ahojte babule,prosím Vás mám 15 r dcérku a skúšame už rok bude v januári druhé no nedarí sa,berem kyselinu listovú,vytaminy všetkého druhu,dokonca mi dal dr aj lieky ktoré berem už tretí mesiac clostylbegit sa to tuším volá obaja máme 40 muž nechce ísť na vyšetrenie co mi poradíte?on chce len vytaminy ale vyšetrenie nie...ďakujem za radu...pekný deň

buxus24
26. dec 2020

@jankakajka40 ahoj popravde vy ste mali byt pri Dr uz pol roka dozadu...aspon tak sa to uz odporuca...
Kedze jedno dieta uz mate, tak to je super pretoze viete ze otehotniet mozete...
No vplyvom veku a stresu a.... Naj by bolo presvedcit manzela k lekarovi.

jankakajka40
autor
26. dec 2020

@buxus24 nepôjde mi tam ani za nič 😔

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankakajka40
autor
26. dec 2020

Ja som liečbu už začala...tým že mi dal dr lieky..XX krát sme sa rozprávali aj to že budem pri ňom ani počuť 🤣

0silvia0
26. dec 2020

@jankakajka40 mojzisovej cviky ste skusali?

ninusa221
26. dec 2020

Ja by som to už nesilila maš 40 dieťa 15 za 5 rokov sa môže stať že nepojde na VŠa bude mať ona dieťa...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankakajka40
autor
26. dec 2020

@ninusa221 my to nesilime,môj muž chytil druhý dych 🤣a vyšetrená som bola som v poriadku

jankakajka40
autor
26. dec 2020

@bambulienka25 áno robil som ok

ninusa221
26. dec 2020

@jankakajka40 aj moj ocino ma 47 mama 43 a ta mu to vysvetlila velmi rychlo😂

makova333
26. dec 2020

@jankakajka40 asi az tak velmi dieta nechce, ked nie je schopny ist na obycajne vysetrenie. Ostava len sa snazit a papat vitaminy. Tie zabrat mozu aj nemusia (kedze pricina moze byt v niecom inom npr. zapale, varikokele, spermiograme, genetike...).

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
26. dec 2020

@bambulienka25 zaklad je spermiogram. Ak ten nebude, zbytocne bude podstupovat priechodnost vajcovodov, ked nevie, ci jej muz ma vobec jednu schopnu spermiu, aby sa tam dostala.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
26. dec 2020

@bambulienka25 ano, ale najskor sa robi gyn, vysetrenie, hormonalny profil a max folikulometria u zeny. A u muza zaklad spermiogram. Ak je vsetko ok postupuje sa dalej. Napriklad hematologia sa robi ked bol jeden ci viac spontannych potratov. Stitka zvycajne v HP atd. Treba riesit efektivne. Vysetrenie priechodnosti vajcovodov je invazivnejsie vysetrenie a preco by malo byt ked on nie je ochotny si ho vyh...ť?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
26. dec 2020

@bambulienka25 ja tiez a teda za mna ak by chlap nechcel podstupit jednoduche vysetrenie asi by som sa zamyslela, ci to babo nechcem len ja sama.

nikpa
26. dec 2020

@jankakajka40 muž chytil druhý dych, trtosit to áno ale ze by niečo spravil pre teba ked túžis mat ešte dieťa tak to nie... je to sebec! Nie je ochotny ísť kvoli tebe na obyčajné, bezbolestne vyšetrenie, ja by som sa zamyslela nad tým ako mu na mne vobec záleží. Vies ty sa môžeš cpat vitamínmi a chodit po doktoroch ked z jeho strany je maximálna ochota len zasunúť a možno brať vitamíny.

tulipanicek
26. dec 2020

Tak úprimne. Už ste dávnejšie mali byt u Dr. Nad 38 po pól roku snaženia. Muž prvý. A normálne by som si s ním sadla aporozpravala sa. Že ak chce dieťa aj naozaj, nie len to tvrdí, tak pôjde predsa k lekárovi on. Jeho aktivita v tomto smere je najľahšia možnosť pre vás. Odber predsa neboli a pokial viem môže ho urobiť aj doma. A ak nechce dieťa, nech to na rovinu povie 🤷‍♀️

jankakajka40
autor
26. dec 2020

@0silvia0 to sú aké?🙏

jankakajka40
autor
26. dec 2020

@makova333 on sa strašné hanbí ísť na to čo ho mám dokopat do hlavy🤣🤣🤣?povedal že všetko možné ale toto nie

makova333
26. dec 2020

@jankakajka40 nie dokopat, v tom pripade budes musiet akceptovat, ze dalsie dieta az tak moc nechce. Ze to berie podari sa ok, nepodari nevadi.

makova333
26. dec 2020

@0silvia0 super napad, hlavne v pripade, ze ma muz nula % spemii.

0silvia0
26. dec 2020

@makova333 tento muz ma nula spermii? To som nepostrehla... myslela som to tak, ze ak muz odmieta sa dat vysetrit, tak jedine zena moze vyskusat vsetky dostupne riesenia, medzi ktore patri aj cvicenie. My tu jej manzela asi neprinutime ist na vysetrenie, ked chce dieta ale nechce pomoct pri najdeni problemu, tak to dieta asi az tak nechce, ci?

0silvia0
26. dec 2020

@jankakajka40 mozno to tvoj muz berie tak, ze zadari sa, bude dieta, nezadari sa, nic sa nedeje. Ved jedno dieta mate, tak to berie asi skor tak sportovo...

drzaopica
26. dec 2020

@jankakajka40 tak, ked nechce ist na odber spermii nie je o com.Skusajte a dufajte.Ked v jeho veku nerozumie, ze lekar je na to, aby pomahal bola by som sklamana z jeho postoja.Jeden 3 minutovy odber a vedeli by ste ci to ma vyznam

makova333
26. dec 2020

@0silvia0 moze mat aj nula, ked nejde na vysetrenie nikdy to nezisti. Ja len nevidim zmysel riesit ju hoc aj cvicenim, ak je problem v nom. Ako pisem vyssie, asi az take velke chcenie do mimina tam nebude.
@drzaopica presne tak, pre mna by to tiez bolo sklamanie, ze nechce absolvovat uplne nenarocne vysetrenie.

0silvia0
26. dec 2020

@makova333 tak cvicit moze aspon ona, jasne, ze ked je problem u neho, cvicenie nepomoze.... Ale ked to maju tak ako to maju, tu sa tazko radi🤷‍♀️

jankakajka40
autor
26. dec 2020

@makova333 presne takto to povedal...ďakujem za "rady" som myslela že budú pozitívnejšie a dopriate ale vidím že každá tu píše že nechce dieťa ako to vy môžete vedieť,jasné píšem že dieťa by chcel ale presne,preto nič nerobí a ja s 40r nemienim ísť za ručičku k dr!ďakujem zariadim si to už sama... ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre