Skúšame sa snažiť viac - odporučte vitamíny.

sysk
2. mar 2020

Ahojte, s frajerom sa snažíme o bábätko od septembra a stále nič. Trochu sme obidvaja upravili stravu a chystam sa ísť do lekárne kupit si kyselinu listov, celaskon a vitamin E. Poraďte ešte nejaké vitamíny preňho. Ďakujem

soni111
2. mar 2020

@sysk folandrol je fajn

deean
2. mar 2020

A mrkvicku papate?

wejuska7910
2. mar 2020

@sysk urcite folandrol, zinok, vit.E a celaskon

sysk
autor
2. mar 2020

@soni111 máte s tým skúsenosť?

sysk
autor
2. mar 2020

@deean surovú? Tu vobec väčšinou varenú v polievka slepačej

deean
2. mar 2020

@sysk to som myslela ten vtip so zajacom :D od septembra to je este ok, kolko mate rokov? Spermiogram?

sysk
autor
2. mar 2020

@deean 😀😀 no ja mam 21 a priateľ 24 a preto som z toho znepokojená ze sme mladý a nedarí sa nam pomaly pol roka. Na spermiograme nebol zatiaľ to chceme vyskúšať takto s vitamínmi a ked budeme naozaj zúfalí tak chodiť po doktoroch

deean
2. mar 2020

@sysk kupte si este D-cko, aspon 1000-ku, a kys. listovu radsej aktivny folat - pol populacie ma geneticku mutaciu a nevie riadne vstrebat obycajnu kyselinu listovu - aj ja; (ten folat je jej upravena forma)

sysk
autor
2. mar 2020

@deean a môžem to užívať spolu s eckom a celaskonom? A frajerovi teda len ten Folandrol?

tinkybinky
2. mar 2020

@deean 😂👍

kulumulu123
2. mar 2020

@sysk selen alebo v prirodnej forme para orechy max 3-5ks za den nakolko sa da so selenom z nich predavkovat

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre