Skoncovanie s fajčením a snaha o tehotenstvo

nikca_123
1. sep 2020

Zaujimalo by ma, ci su tu zienky, ktorym sa nedarilo otehotniet dlhsi cas a ked prestali fajcit, tak sa to podarilo a za aky cas? Uvazujem, ze toto moze byt pricina; ze sa nam zatial nepodarilo.Fajcit sme s partnerom uz prestali.

mogaa
1. sep 2020

@nikca_123 možno blbá otázka, ale kde vidíš súvis medzi fajčením a otehotnením?

nikca_123
autor
1. sep 2020

@mogaa Gynekologovia odporucaju hned prestat s fajcenim, aby sa zvysili sance na tehotenstvo. Obzvlast ked sa dlhsie nedari

poslednepogo
1. sep 2020

@mogaa prečo by to nemalo mať súvis?

patiiik
1. sep 2020

Ja som prestala fajcit na Novy rok a otehotnela som v marci. Pred tym sme skusali asi pol roka. No nemyslim si, ze to malo suvis...aj ked kto vie 🤷‍♀️

denden77
1. sep 2020

vseobecne ti Dr. odporucia vypustit nikotin, alkohol, stres, zmenit stravu, sportovat.. asi si fakt myslia, ze je to liek na vsetko 😊 ja som otehotnela ako fajciar na prvy sup (chlap tiez fajci), tak neviem 🤷‍♀️ ale super, ze ste prestali.. aspon ta necakaju nervy a abstaky v uvode tehotenstva 😁 drzim palce, nech to skoro vyjde 🍀

marca12
1. sep 2020

Fajcenie ma skor suvis na muzsku plodnost.

janci05
1. sep 2020

Manžel fajčil dosť, ja tiež, ale oveľa menej. Dieťa sme neplánovali, stalo sa a otehotnela som. To sme takmer osem rokov mali prerušovaný styk. Žiadna ochrana. Proste sa zadarilo. Nemyslím, že to nejako súvisí, ale prestať fajčiť môžete, každopádne to neublíži.

panda21
1. sep 2020

Rok som nefajčila a neotehotnela som. Potom sme mali v rodine smutnú udalosť a ja som začala znova ťahať krabičku denne.. Plus mi povedali dvaja doktori že som neplodná tak som prešla na skoro dve krabičky denne, priateľ dával tiež vyše krabičky. A jeden jediný sex v mesiaci a vuala, vedľa mňa teraz leží syn 🙈 ale buď rada že ste prestali.. My sme sa prvé týždne vadili jak psi 🤣 tehotenské hormóny, abstaky obaja, katastrofa 🙈 držím palce 🤗

vvrga1
2. sep 2020

Ja som mala kamaratku ktora vyfajcila denne minimalne 2-3 krabice a jej muz tiez. Nesnazili sa, proste sa to stalo. Fajcila cca do konca 2. mesiace kedze dovtedy nevedela ze je tehotna. Maju zdravu dceru. V mojom okoli vela zien fajci a s pocatim nemali ziadny problem 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre