Zaujimalo by ma, ci su tu zienky, ktorym sa nedarilo otehotniet dlhsi cas a ked prestali fajcit, tak sa to podarilo a za aky cas? Uvazujem, ze toto moze byt pricina; ze sa nam zatial nepodarilo.Fajcit sme s partnerom uz prestali.
@mogaa prečo by to nemalo mať súvis?
Ja som prestala fajcit na Novy rok a otehotnela som v marci. Pred tym sme skusali asi pol roka. No nemyslim si, ze to malo suvis...aj ked kto vie 🤷♀️
vseobecne ti Dr. odporucia vypustit nikotin, alkohol, stres, zmenit stravu, sportovat.. asi si fakt myslia, ze je to liek na vsetko 😊 ja som otehotnela ako fajciar na prvy sup (chlap tiez fajci), tak neviem 🤷♀️ ale super, ze ste prestali.. aspon ta necakaju nervy a abstaky v uvode tehotenstva 😁 drzim palce, nech to skoro vyjde 🍀
Fajcenie ma skor suvis na muzsku plodnost.
Manžel fajčil dosť, ja tiež, ale oveľa menej. Dieťa sme neplánovali, stalo sa a otehotnela som. To sme takmer osem rokov mali prerušovaný styk. Žiadna ochrana. Proste sa zadarilo. Nemyslím, že to nejako súvisí, ale prestať fajčiť môžete, každopádne to neublíži.
Rok som nefajčila a neotehotnela som. Potom sme mali v rodine smutnú udalosť a ja som začala znova ťahať krabičku denne.. Plus mi povedali dvaja doktori že som neplodná tak som prešla na skoro dve krabičky denne, priateľ dával tiež vyše krabičky. A jeden jediný sex v mesiaci a vuala, vedľa mňa teraz leží syn 🙈 ale buď rada že ste prestali.. My sme sa prvé týždne vadili jak psi 🤣 tehotenské hormóny, abstaky obaja, katastrofa 🙈 držím palce 🤗
Ja som mala kamaratku ktora vyfajcila denne minimalne 2-3 krabice a jej muz tiez. Nesnazili sa, proste sa to stalo. Fajcila cca do konca 2. mesiace kedze dovtedy nevedela ze je tehotna. Maju zdravu dceru. V mojom okoli vela zien fajci a s pocatim nemali ziadny problem 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikca_123 možno blbá otázka, ale kde vidíš súvis medzi fajčením a otehotnením?