Silný PMS a snaha o bábätko

tulup
19. sep 2020

Ahojte žienky. Píšem sem prvýkrát, môj problém spočíva v tom, že sa asi pol roka snažíme o bábätko ( presnejšie, nedávame pozor ) ..zatiaľ sa však nezadarilo.. čo ma však taktiež trápi je to, že asi tak pol roka ( mne sa to aspoň takto dlho zdá) mám pred menštruáciou cca dva týždne, čiže od ovulácie ( ktorú len vtedy predpokladám) strašne nafúknuté brucho, akoby som už tehotná bola a pocit tažkých nôh. Veľmi ma aj bolia prsia, no to som mávala vždy pred MS. Avšak to nafúknuté brucho je pre mňa úplná novinka, strašne nepríjemná. Pijem alchemilku asi tretí cyklus, konkrétne v prvej polke cyklu ..beriem magnézium ..Bčka..no mám pocit, že nič nepomáha...chcem len prírodnú formu, keďže túžim po bábätku... Poraďte, čo by mohlo pomôcť...

milka1988
19. sep 2020

@tulup ja som si citala všetky fóra na ms ohľadom vitamínov lebo každý na niečo "slúži" bolo by d´fajn si to preštudovať ;)

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emmakrf
19. sep 2020

Vyskusaj si urobit ovulacne testy jeden mesiac a zistis ci to mas priznaky z ovulacie. Ja som napriklad mala bolesti pri ovulacii a krce presne ako menstruacne aj nafuknute brucho. A k otehotneniu vyskusaj kyselinu listovu brať🙂

tulup
autor
19. sep 2020

Ďakujem Vám zatiaľ...kyselinu som si nasadila tiež už... No ovulačné testy mám v pláne ..už aj kúpené ..no akosi som ešte s nim nezačala...zatiaľ si myslím, že viem kedy mám plodné dni ..podľa silného hlienu...no môžem sa mýliť ..náš problém je aj v tom, že priateľ pracuje na smeny...a väčšinou príde až v noci domov..unavený..zatiaľ už trikrát ako naschvál bol v práci práve v čase plodného obdobia...tak sa aspoň tak utešujem, že sme sa skrátka netrafili ..

eleanor13
19. sep 2020

@tulup asi je to psychosomaticka zalezotost.Tym.ze sa snazite, viac sa sledujete a mozno si aj myslou zosilnujete symptomy

malicka_mysicka
20. sep 2020

@tulup aj ked pracuje na smeny to nevadi, semienko prezije v tebe aj niekolko dni, nemusite presne cez ovulaciu. Tiez si myslim ze tvoje symptomy su psychosomaticke, snaha prinasa vela stresu. Neviem ci treba pred otehotnenim alchemilku a becko, ja by som asi ostala verna len tej kyseline listovej a namiesto toho ostatneho by som pridala do stravy vlakninu. Co sa tyka ovulacnych testov, ja som si ich robila a nikdy mi test nevysiel pozitivne. Takze som si myslela ze neovulujem a uz som to chcela zacat riesit, ked som zistila, ze som teho. Takze neni to uplne presne 🙂 Drzim ti palceky a snad sa vam coskoro zadari 🙂

tulup
autor
20. sep 2020

Ďakujem Vám veľmi pekne. S tou psychosomatikou máte asi fakt pravdu. Neverila by som, že až tak sa dá všetko ovplyvniť...ale poslednú dobu nemyslím na nič iné... takže áno, môže to byť aj z toho...všetko dobré Vám...😊

milka1988
20. sep 2020

@emmakrf ale kyselina listová nie je podporu otehotnenia ;) je to aby sa predišlo už hneď od prvej chvíle poškodeniu a vývoja embria
Skus kvapky gynex je to prírodné. Veľa som o tom precitala tu na mk.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre