Ahojte, zajtra by som mala dostať menzes ale vyšli mi pozitívne tehotenske testy a aj odber krvi na HCG. Dnes som však začala trochu krvácať. Beriem aj progesteron, v predošlých tehotenstvách som tiež spinila v čase menzesu ale bolo to slabšie. Prosím mali ste niekto aj silnejšie implantacne spinenie/krvacanie a bolo všetko v poriadku?
@domka222 bola som tehotná už dvakrát a oba razy som to mala v čase keď mal prísť menzes, takze otázka znela, či nejaká žena mala aj silnejšie to spinenie alebo nie, pretože tentokrát je tej krvi viac a neviem to vyhodnotiť
Vyhodnotiť to vie len lekár. Jedna môže mať silnejšie a udrží sa a druhá slabšie a nastane potrat. Týmto sa riadiť nedá
Ja by som šla smer pohotovosť keby som si nebola istá. Možno ti navýšia progesterón, viac pre to spraviť nemôžeš.
Este si mozes dat ascorutin a ak nemas, tak aspon citron… 🙂
@zuza265 ďakujem skúsim
Ja som mala také spinenie a doktorka mi predpísala progestanelle 200 do posvy každý večer. Beriem to na udržanie plodu.
@halabala10 a koľko si mala tej krvi? Progestanelle beriem aj ja keďže raz som potratila
To už nebude implantačné, možno Ti praskla cievka, možno máš hematóm. Mam kamarátku, ktorá krvácala hodne a všetko bolo v poriadku. Ja som len slabo spinila a dostala som vyššiu dávku progesterónu a ascorutin. Ešte vedia na pohotovosti pichnúť proti krvácaniu dicynone. Ale ak ma embryjko odísť, ono odíde. Skús si dať kludovy režim, ascorutin a volaj Dr.
Na spodnom prádle len slabé hnedé výtoky ale pri utierani som mala jasnú červenú krv a asi 3dni som tak to mala. Nebola zrazená krv ani tmavá.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Implantačné špinenie? Však už je dávno uhniezdené, keď máš pozitívne hcg