Silné krvácanie a prípadné tehotenstvo

faithful9
13. jún 2020

Ahojte. Chcem sa opytat....v oktobri minukeho roku som otehotnela, avsak v novembri potratila :( v 8tt, musela som ist na kyret a odvtedy mam strasne silny menzes....trva aj 1-2 dni dlhsie (cize teraz aj 7-8 dni), ale hlavne intenzita krvacania je ooovela vyssia :( tampon menim kazdych 20 minut prve dni, prvy druhy den musim nosit aj tampon aj vlozku a jedno balenie tamponov spotrebujem za den :( okrem bezneho krvacania zo mna idu velke kusy zrazenej krvy, aj 5-8 cm kusy :((( na kontrole u gyndosa po kyrete mi povedal, ze vsetko je super, ze je spokojny, ze sa mozme pokusat o babatko dalej....avsak ked mam taketo silne krvacanie, pochybujem, ze by sa vajicko nevyplavilo spolu s krvou prec a zahniezdilo by sa :( mate niektora takyto problem s extra silnym krvacanim a podarilo sa Vam otehotniet? Dakujem

marlent
13. jún 2020

Ahoj ja krvacam velmi silno...na noc 2 najvacsie always najvacsi tampon idem lahnut o 22 a o polnoci musim ist na zachod...
Tak isto kusy zrazenej krvi...
Otras..
Podarilo sa nam skoro hned...v polovici decembra sme zacali a v marci uz som mala dva pruzky...
Do toho som cca v 13 tyzdni zacala krvacat...a krvacala som nepretrzite do cca 33tt...
A bolo to krvacanie naozaj silne ziadne spinenie naval krvi a zrazeniny...
Mam uz skoro 3 rocneho zdraveho chlapceka

faithful9
autor
13. jún 2020

@marlent a mas to silne krvacanie po kyrete? ..Potesilo ma to, ze mas zdraveho synceka aj napriek tak silnemu krvacaniu 🙂

s_a
13. jún 2020

A s gynekologom si toto krvácanie riešila? Pochopila som to tak, že si bola na kontrole len po zákroku, ale ked to pretrvava, možno ti niečo na to da, alebo ta. Aspon upokojí, ci je to v poriadku v prípade budúceho tehotenstva

marlent
13. jún 2020

@faithful9 nie to silne krvacanie mam odjakziva...po porode este horsie podobne ako ty pises ze po kyrete tak ja pi tehotenstve este viac

marticka85po
13. jún 2020

@faithful9 ja som sice nemala kyret ale cely zivot som trpela silnym krvacanim ako opisujes.pravdepodobne mi rastla vysoka sliznica.vyskusaj pit rebricek obycajny.mne velmi pomohol.je to zenska bylinka na presne tieto problemy so silnym krvacanim

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
faithful9
autor
14. jún 2020

@viestta ??? Potratila som, lebo som zacala krvacat v 8tt....tak ake nastudovat si, co si mam studovat, ked s krvacanim som prisla o babatko??? Bolo uz uhniezdene, ved sa uhniezduje par dni po oplodneni vajicko, napriek tomu ,,vdaka,, krvacaniu mi vyplavilo plodovy vak s babom...

faithful9
autor
14. jún 2020

@s_a neriesila som, kedze nemam bolesti, taktiez po kontole hovoril, ze je vsetko v najlepsom poriadku

s_a
14. jún 2020

Tak neriesis to s lekarom ale skúšaš s nami.. Stačí sa ho len opýtať, ci je to v poriadku alebo ci to môže byť prekážka k otehotneniu, poradí ti asi lepšie ako my

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
faithful9
autor
14. jún 2020

@viestta asi nepoznas zeny, ktore menstruuju aj pocas tehotenstva. Nie je to nic nezvycajne. Kazdopadne, lekar hovoril, ze pocas tehotenstva zeny krvacaju a mal aj pacientky, ktore krvacali cele tehotenstvo a maju zdrave deti....

faithful9
autor
14. jún 2020

@s_a svojho gynekologa som sa pytala, skor som chcela realne skusenosti zien, preto som napisala na forum

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre