Silné čiarky na ovulačnom teste

neyios
24. nov 2013

Mam 3 dni po sebe rovnako silne ciarky na ovulacnom teste.... 14, 15, 16 den.... v 14 den som mala bolesti na lavej strane podbruska.... kedy vlastne prebehla ovulacia... alebo este len prebehne???? je to mozne mat 3 dni po sebe rovnako silne ciarky?

lauritka
24. nov 2013

@neyios ahoj, je to mozne. a boli uplne rovnake kazdy den ?? najlepsie ak by si hodila foto.
mohla si mat vyssiu hladinu LH, presne ovulaciu neurcis, lebo nevieme kedy bol vrchol. ale maoa by byt snazeni este aspon dva dni po poslednom pozitivnom teste. ovulaciia nastava do 48 hodin po vrchole LH, ktory zachytavaju ovu testiky.

neyios
autor
24. nov 2013

foto nemam, ale boli rovnake....

neyios
autor
24. nov 2013

ok vyhrabala som ich z kosa... su kus svetle, lebo som fotila pod oknom....

neyios
autor
24. nov 2013

po 10 min po testovani boli rovnako silne..... po par hodinach obe zbledli... skoda ze som neodfotila skor... teraz to vyzera ako keby jeden bol slabsi pasik, ale nebol.....

sono2
24. nov 2013

Nejaký blby test, mne čiarky ostali a boli na 14deň rovnako silné. Už som potom nerobila dalsi. Neskoro som začala. Budúci mesiac začnem skôr. Nečítaj 14dni cca aj hlien sleduj. Ja myslím, že u mňa je už na 14deň pase. Mám 28dňový cyklus. Je tu niekto ako ja?

neyios
autor
24. nov 2013

aky je teda dobry test, nejaky tipy by som privitala...

kissiska
10. dec 2013

@sono2 ja mám 28 dňový cyklus a tiež som si robila ovu test na 14 den aj sme sa tak predtým snažili a uplne negatívny, takže ovu bola skôr....teraz som si robila test na 11 den a pekné rovnako silné 2 čiarky.....tak sme sa hned v ten den aj snažili, tak uvidíme....

sono2
10. dec 2013

@neyios ja som kúpila v rakusku v dm vydajú ako tehotenské. A na slovensku som kúpila pásiky tak uvidím tie vyzerajú ako ph. Pásiky tak uvidím už za pár dni.,.

bjanka00
11. dec 2013

viete poradit aj mne nejaky dobry ovulacny test? mne dajak tie ciarky neukazuje :(

lauritka
11. dec 2013

@bjanka00
@neyios ja mam take zelene, kuk album, su osvedcene a spolahive.

ten stredny sa mi zdal najsilnejsi.. ale mam pocit ze ty mas tie cinske testy a tie su dost citlive. 😲

neyios
autor
12. dec 2013

cinske.. haha o tom som nepocula,... ale ja som v uk a budu to teda nejake uk shity.... 5 za 1 libru... hmmm... ale idem domov na vianoce, kupim normalne..... konecne....a taj zasa nic.... ais sa ja vykaslem na sledovanie ovulacie.... nejako to nefunguje.....u mna.... necham to cez vianoce tak... mozno potom ked budem mat normalne testy budem mat viac chuti sa s tym bavit a konecne zistit kedy to vlastne ovuylaciu mam...

erijan
13. jan 2014

@bjanka00 ahoj, ja teraz skusam prvy krat Mamatest kazetkovy a ukazal mi pekne dve ciarky...len nemam s tym skusenosti, takze neviem ci ta testovacia ciarka je uz dost silna a teda ci je test pozitiv. 😒

erijan
13. jan 2014

tu je ten testik 😒

lauritka
13. jan 2014

@erijan mas to pozitivne 🙂

erijan
14. jan 2014

@lauritka 🙂 tak dufam, ze aaano...test je robeny vcera, predvcerom aj vcera bolo tutu-mutu, tak uvidime 🙂 aj dnes som robila testik a uz bola T ciarka slabsia...

lauritka
14. jan 2014

@erijan 😉

marta_86
11. feb 2016

Test ukazoval utorok streda taketo ciarky a dnes uz ziadna preco? Poradte

kayka1990
3. nov 2019

Baby , co poviete?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre