Ahojte, neviem, či mi tu poradíte, no musím sa trošku vyrozprávať. Jedného krásneho, úžasného synčeka už mám. Naozaj mi robí veľkú radosť, má 7 rokov, je to prváčik a zbožňujem ho najviac na svete. Som slobodná mamička už skoro 6 rokov a prednedávnom sa mi rozpadol vzťah. Ale k veci. Veľmi túžim po bábätku, cítim ako mi tikajú biologické hodiny. Viem, že na to treba dvoch, no neviem ako tú túžbu potlačiť. Dnes som bola na návšteve, kde majú malé bábo a keď vidím to babo a celú rodinku po kope, tak som z toho hotová. Samozrejme nezávidím, len aj ja by som to ešte chcela zažiť, len pravdepodobne už asi nezažiješ a ostanem sama s mojim synčekom. Som z toho veľmi smutná, lebo vždy som túžila po veľkej rodine, no nepodarilo sa mi niečo také dosiahnúť.
@diamond007 o chvíľku oslavujem 30tku..a áno, aj synovi spolužiaci mi kľudne povedia "čau“ a myslia si, že mám 18😀😀..ale ďakujem pekne za povzbudivé slová🙂snáď to všetko ešte príde, veľmi v to chcem dúfať.
@ilovecoffee Tak 30 rokov nie je naozaj vela..casu este mas kopec. Chapem tvoju tuzbu... Pre zenu je to nicim inym neukojitelna tuzba. Zelam ti, aby si nasla toho praveho muza, partnera s ktorym by si mohla tuto tvoju tuzbu spolurealizovat❤️.
No idem tá potesit tými biologickými hodinami😃30tku som oslávila s prvým synom v bruchu a druhého som porodila pred 34 😃takze všetko ešte stihnut mozes… len tu túžbu ozaj nejak potlač,aby tá nezmiatla pri výbere partnera,aby ste dokázali tu rodinu vytvoriť nastalo🤷♀️Držím palce
@ailiba presne ako píšeš, že neukojiteľná túžba. S teraz už bývalým partnerom, keď sme ešte spolu žili, tak každý mesiac som sa len modlila, nech to nedostanem, nech máme bábätko, no nestalo sa tak a ten hore asi vedel prečo, lebo už spolu niesme. Ja len dúfam, že sa to zmení, že budem mať aj ja veľkú rodinku. Ďakujem, za povzbudivé slová
@inana11 ďakujem pekne🙂snáď to nejakej 35tky sa to aj mne podarí 🙂😀
@ilovecoffee tak, nerozhodujeme o vsetkom... Niekedy nastastie. Rado sa stalo💗.
@ilovecoffee mas cas este min 10 rokov,nezufaj.
@marca12 tak 10by som tomu nedávala 😀 to už je také môže/nemusí otehotniet.
@ilovecoffee prajem ti nech čoskoro stretneš toho pravého a o tri- štyri roky už môže byť ďalší drobec v brušku 🙂
@ilovecoffee 30 nie je ziadny vek. Ja som mala prve dieta v 30, druhe v 32 a tretie dokonca v 37. To tretie bolo neplanovane, podarilo sa ani neviem ako. Mam 2 synov a 1 dceru, ktora sytasne tuzi po sestricke. Tak ak motyka vystreli, mozno do 40 este stihnem. Toto su biologicke hodiny, ktore uz veeeelmi hlasno tikaju. Pred tyzsnom som oslavila 39 😅😊. Moja sesternica nasla spravneho chlapa az tesne pred 40 -tkou a presne v 40 porodila svoje prve a jedine dieta...
Moja sestra ma 10 cm myom a 36 rokov, pred 1,5 rokom potratila v 13 tt., nedari sa im dalsie babatko. Nemaju ani jedno este a je mozne, ze ani sa nepodari...☹
Toto je podla mna o doat horsie. Nechcem Tvoje pocity zlahcovat, ale su na tom zeny aj o dost horsie, tak hlavu hore, mas este naozaj kopu casu. Vsetko pride v spravny cas, len si netreba vytvarat v hlave bloky a stresy, lebo potom ako na just sa veci nedeju, ako si zelame. Prajem Ti, aby si coskoro nasla spravneho muza, ktory si Ta bude vazit a prirodzene, potom pride aj dietatko...😊
@ilovecoffee žienky, ďakujem pekne za vaše slová, možno som si to potrebovala iba prečítať, že nemám jediná také pocity a ze sú aj ženy, ktoré mali deti neskôr🙂..snáď ešte nemám nič stratené 🙂
@ilovecoffee bud vdacna,ze mas aspon jedno dieta. Kolke nemaju ani jedno a to si teda nevies predstavit,ake su pocity.
@marca12 áno, veľa ľudí mi presne toto hovorí a ja som si toho vedomá..ja svojho syna veľmi zbožňujem, beriem ho ako dar a mam ho ako za odmenu, lebo je to od malička veľmi dobre dieťa♥️..poznam kopec žien, ktoré nemajú ani jedno dieťa a neviem si predstaviť ako im to musí trhať srdce😞
Ahoj mám nepravidelný cyklus,nemeskaju mi krámy teraz a PM bola 1.5 -7.5.2022 ,spravila som si test a vyšiel mi pozitívny,objednala som sa na gyndu že chcem ísť na preventívnu prehliadku.. dr som povedala že chcem poriešiť ms, preventívnu ,a že mi vyšiel test ,tak sme šli na sono a mi vraví že vidí tam malú dutinku 6.5mm ,že mi vezme krv a uvidí sa podľa HCG že ako no len že som bola na pohotovosti pre strašné kŕče v podbrušku a tam mi povedali že akurát mi vidia ranu po cisársky tak teda nechapem tomu ,to HCG sa mi nezvyšuje tak teraz mám čakať a skúsiť spraviť test alebo čo ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ilovecoffee koľko máš rokov že tikajú biologické hodiny? Podľa fotky prídeš totižto veľmi mladá a možno to ešte všetko stihneš a dobehnes. Treba veriť že príde ten pravy