Silná čiarka na ovulačnom teste na konci cyklu

13. okt 2023

Ahoj pisem anonymne;
Snažíme sa 15 mesiacov o druhe babatko. Tehotenské testy uz nerobim, nezvladam to sklamanie. Avšak dnes mi treti den meska menstruacia. Počula som ze luteinizacny hormón je podobný s tehotenským tak som skúsila ovulacny test. Len z recesie. Vysla však dost silná čiarka. Moze to nieco znamenať? Ci nemusí? Mozem mat este len teraz ovulaciu preto mi menstruacia meska? Prikladám fotku
Mate s tym skusenosti?
Dakujem

uhnakova
13. okt 2023

Skús zajtra riadny tehotenský test. Áno, ovulačné testy môžu ukázať tehotenstvo, lenže to by si si musela ovulačné testy robiť pravidelne celý cyklus, inak nevieš určiť, či máš teraz ovuláciu alebo si tehotná. Držím palce.

autor
13. okt 2023

@uhnakova Dakujem pekne, po tych sklamaniach a biochemických nemam odvahu robit tehotensky. Este trošičku pockam. Dufam ze to vyslo teraz

autor
13. okt 2023

@uhnakova silne ovulacne bolesti som pociťovala 27.9.predpokladam ze ovulacia prebehla vtedy. Avšak nemeriam teplotu

123el123
13. okt 2023

Ja som mala takto ovulacny po meskani lebo nemala som tehotensky a bola som tehotna , takze drzim palce 🙂

selena_luna
13. okt 2023

Vysoke hladiny luteinu su napriklad aj v menopauze. Teda mozes byt tehotna, ale moze ist aj o posunutu ovulaciu, alebo dokonca predcasnu menopauzu. Ak chces vediet ci si tehotna, urob si test citlivy na hcg. Takyto test ti je skutocne uplne na nic.

autor
13. okt 2023

@123el123 Dakujem pekne🙏

autor
13. okt 2023

@selena_luna mam 32 rokov.. ovulaciu som cítila toho 27.9. Vtedy hlien aj silne bolesti vaječníka.. ale jasne, uvedomujem si ze to je na nic.. urobim test niekedy v priebehu budúceho týždňa ak nedôjde menzes. Dakujem pekne

kitycat
13. okt 2023

Tak si pre istotu dnes aj zasexujte 😀

autor
13. okt 2023

@kitycat uz zaspal🤣

engiii
14. okt 2023

Mne sa to stalo tento mesiac mala som síce 2 dní do ms aj viem, ze pred ms LH hormon stúpa tiež kvôli MS ,ale ja som merala aj BT a ta bola stále vysoko už to mi nedalo a ovulacny test pozitívny, ale riadne tak som na.druhy deň kúpila tehu a bolo to tam 🙏držím palce aby ti to vyšlo 🙏

autor
14. okt 2023

@engiii tak to je super sprava, blahozelam a prajem krasne tehotenstvo. Bodaj by to bol aj moj pripad 🙂

selena_luna
14. okt 2023

Vek nic neznamena, moja mama dostala skoru menopauzu v 36. Kazdopadne ta nechcem strasit, len ti povedat, ze ten test moze hovorit uplne o odlisnych diagnozach. Teda treba testovat spravne. Ale ved to vies 🙂 Silno ti drzim palce, nech sa vsetko podari ❤️
Btw, ja by som aj uz teraz skusila clearblue digital. Ten ma nikdy nesklamal aj ked je 25tkovy, ukazal co 10tky len tusili.

autor
14. okt 2023

@selena_luna Dakujem velmi pekne. Dam potom vedieť ako som dopadla 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre