Ahojte, chcem sa opýtať či máte niekto reálnu skúsenosť s ajurvédskou bylinou SHATAVARI, ktorá je na podporu ženského, ale i mužského pohlavného reprodukčného systému.
Ďakujem 🙂
@mimi_3 neviem či to pripísať Shatavari, ale brala som celú zimu, mne to pomáhalo aj na močový mechúr, a potom už bolo lepsie a v lete som otehotnela, úplne prekvapenie, keďže pri staršej sledovanie ovulácie a inofolic a neviem čo. Inak kamoška, čo mi to poradila sa snažili o bábo hádam aj 4 roky aj cez ivf a im to poradil lekár a majú 2 mesačne bábo ...
@ninka99865
@mathob veľa som o tom čítala a našla som veľa pozitívnych recenzií, tak som sa rozhodla, že to vyskúšam. Beriem to cca mesiac a moja MS bola teraz úúúplne iná, skoro bezbolestná, takže minimálne v tomto dávam shatavari veľké plus 🙂👍
Ahoj, kedze som mla dlhodobo rozhadzane hormony a vysoky testosteron, doktor ma pripravil na to ze budem mat problem otehotniet. Raz mi kamoska hovorila o Shatavari a ked sme sa zacali snazit o babatko, zaobstarala som si tabletky. Hned sa nam zadarilo 🙂 Ked sme sa zacali pokusat o druhe babo, najskor sa nam dva mesiace nedarilo, tak som po nich opat siahla. MS uz neprisla. Neviem ci ti pripisovat prave Shatavari ale ja si myslim ze pomohli a urcite ich odporucam. Ak sa nemylim je to prirodny produkt takze urcite nie je co stratit.
@mimi_3 ja to tiez beriem zatial mesiac, ale presne ako pises, menstruacia bola bez vacsej bolesti. Aj pekne nacas prisla, tak uvidime, aky dalsi efekt to bude mat. Mne na upravu cyklu velmi pomaha aj pravidelna joga a toto som teraz pribrala ako doplnok. Potrebovala by som ten estrogen trochu nakopnut, lebo pri mojej diagnoze - PCOS mam libido ako 60-nicka po prechode a dost ma to stve 😒
Určite skús, ako povedala 93kris, uškodiť nemôže, držím prsty
A neviete ci sa to môže kombinovať aj s duphastonom?
@mimi_3 odporúčam keď nemáte žiadne cysty ani zrasty.. Pomáha upraviť hormonalne hladiny, zvyšuje estrogen. Nemal by sa kombinovať s inou hormonálnou liečbou... Ja mam endometriozu, narástli mi nové cysty.
@kamoska_z_konika a ja som zas čítala že to je dobre aj na cysty 🤔
@ninka99865 tak ja som ten opak kedy mi to ublížilo
@ninka99865 mozes pridat prosim ta fotku ktore presne mas a odkial? Aj ja by som si rada zaobstarala😊
@beata110 https://biocare.sk/eshop/produkt/ajurvedsky-caj...
Ale Dočítala som sa že sú aj tablety ktoré sa berú 2x denne tak neviem ci po čaji nevyskúšam tablety
Ja som to brala dlho, k otehotneniu mi to nepomohlo.
@somtunovaa a aspoň k nejakej úprave cyklu?
@ninka99865 ani k úprave cyklu. Na úpravu mi pomáha kotvicnik zemný.
@kamoska_z_konika vidim brusko tak veľmi ti to neuškodilo??..ci ??😉
@silviaeli uskodilo... Po dobrati tabliet 2 útvary 8 cm na opeacku a kopec zrastov tak vyber vajcovodu a babo je z ivf nie zo shatavari 🤦♀️
@silviaeli celkovo mam za sebou 4 chirurgie brucha a piatu pred sebou
@kamoska_z_konika 😳och to vazne??..tak to má mrzi😥..útvar bol cysta?..myom?
To je 1.babatko ??Tak držím palce nech všetko dobre dopadne, nech ste zdraví 🙏🏻🥰
Ahojte, ak by mal niekto záujem, predám 2 balenia Shatawari sypaného čaju. 1 balenie nenačaté, z druhého minutá 1 dávka. Dátum spotreby viď foto 27.12.2023. Dôvod predaja - našťastie mi chvíľu po kúpe už nebol potrebný 😊
Predám obe balenia za 7€ aj s poštovným (mňa len tieto dve balenia bez poštovného vyšli na 10€). Príp.osobný odber BA - Lamač.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mimi_3 akurát som si to kúpila tak by ma tiež zaujímalo 🙈