Dobrý deň. S manželom sa snažíme o bábätko. Sex máme pravidelne počas celého cyklu, akurát v období plodných dní ešte trochu častejšie (každý 1-2 dni). Chcem sa spýtať - keď máme sex napr. 3 dni po sebe, ovplyvní to nejako aj kvalitu spermií alebo len ich množstvo? ďakujem pekne.
My sme sexovali každý deň a otehotneli sme vždy na prvý cyklus, aj keď manželka mala nepravidelnú menštruáciu a prakticky sme ani netušili, kedy má ovuláciu...
Tiež som otehotnela hneď na prvý pokus a bolo to práve v takomto “móde”😂 Mali sme styk každý deň asi 3-4 dni (odo dňa kedy mi vyšiel pozitívny ovulačný test) a minimálne 2x denne 🙏😅
@nika23t @marseillefan @ivkav5 Ďakujem za skúsenosti, vidím to tak že to skúsime rovnako ako sme chceli 😅 už len dúfať že to vyjde
Držím palce 🙏
No..ja som citala, ze ak ma byt zachovana kvalita spermii, tak sex sa odporuca raz za 2-3 dni. Tak som to praktizovala pri druhom dietati ( prve prislo, neviem ani ako 😅😅) a na druhy pokus som bola tehotna.
Ano, netreba kazdy den, treba cas spermiam dozriet...pocas plodnych dni kazdy 2.den
My sme tiez mali sex kazdy den, niekedy aj viac x do dňa, a to,kedy sa to podari, je len na tych spermiach 😁🙏 no vzdy som otehotnela presne na ovulku
Ja som zas citala, ze vobec netreba cakat na kazde 2-3 dni a kludne sexovat aj kazdy den ak to psychicky a fyzicky zvladate 😃
Ono to je skor o tom, ze staci aj kazde 2-3 dni a nie je potrebne sa do toho nutit.
Sex kazdy den kvalitu spermii vraj nezhorsuje, dokonca zlepsuje.
Citala som studiu kde skumali spermie u muzov, ktori ejakuovali niekolkokrat denne a jedine co sa zhorsilo bol ich pocet v kazdej dalsej ejakulacii, ale ani to nejak signifikantne a stale to bolo povazovane za "zdrave mnozstvo".
Matematický prístup k sexu málokedy vedie k dobrým výsledkom...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neviem, ja som otehotnela práve v tom mesiaci, kedy sme sa snažili každý jeden deň od skončenia ms. Mesiace predtým som sa riadila tým, že každý 2-3 deň.