Cavte baby, po 3 mesiacoch sme mali sex ten posledný bol "úspešný", tak sme nechceli v prvom trimestri riskovať, ale potratila som a pred 2 týždňami mi robili kyretáž. Včera sme mali sex (chránený), ale dosť som potom krvácala. Mám sa báť? Lekárka mi povedala, že som zahojená a v poriadku.. ale tp krvácanie ma vydesilo.
presne tak doktorka ti najlepsie povie
@strelkyna_koza No co mne hovorili, tak po kyretazi sme museli dodrzat normalne sestonedelie, takze 6 tyzdnov abstinencie. 2 tyzdne sa mi zda trochu kratko. Ked krvacas, isla by som k lekarke.
@strelkyna_koza kazdy povie inak, niekto 10 dni cakat, niekto dva tyzdne, niekto do prvej ms, dokonca 6 tyzdnov ako tu citam... krvacat ci spinit mozes striedavo (myslim s prestavkami) celu dobu az do prvej ms, mne tak dr povedala. asi najlepsie ti povie tvoja dr.
Že ti to vôbec prišlo na um po tak krátkom čase
@katarinapekna tiez som sa takto zamyslala, pokym som sa sama neocitla v takejto situacii. neuveritelne inak plynie cas, uplne nad inymi vecami sa zena zamysla, a ked sa konecne citi dobre, lekarka povie, ze je vsetko ok, muz sa vrati z desadnovky... myslim, ze je normalne, ze mi to prislo na um.
@strelkyna_koza ja si myslim tak: ked to bolo len teste po pohlavnom styku, pockala by som, mozno nie je cosi vo vnutri dobre zahojene alebo este na taketo nieco pripravene. Ak vsak krvacas stale, teda nielen pri alebo po pohlavnom styku, isla by som lekarovi, ci sa nieco nemile neprihodilo.
Pravdou je, ze kazdy lekar odporuca inu dobu zdrzania sa sexu. Tak este chvilu pockajte, dajte tomu cas.
uz to aj preslo. to bolo hned hned po styku a dnes cely den nic.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No ved zavolaj gynekologicke a ta ti povie ci je to normalne alebo mas utekat na vysetrenie...