Ahojte. Chcem sa opýtať na niečo. S priateľom sme mali sex deň pred mojou menštruáciou kedy normálne sa do mna urobil, lenže menstruacia mi meškala týždeň. Ja viem že mi nemeškala lebo hneď tehotenstvo ale ja len že či je možné takto otehotnieť. Ďakujem za “rady” 🙂
To tehotná nebudeš. Ono sa z teba počas tej mršky všetko vyplavilo a pochybujem, že by sa vám v takomto prípade hneď zadarilo. No prečo sa nijako nechrániš, keď podľa toho ako si to celé nepísala ešte dieťatko nechceš
@liza556 asi ked mas MS tak nie, ale ved ak ti skonci urob si ho pre istotu. Ale da sa otehotniet aj pred aj pocas aj po nej.
Ahojte žienky chcela by som sa spýtať na dvovod meškania menštruácie.. Z priateľom sme mali pohlavný styk deň pred tým ako mi mala dôjsť menštruácia priateľ v čas vitiahol našťastie ale menštruácia mi mešká už 3 dní... Mate rady ako ju privolať? 😉Ďakujem
Otehotnies mozes hocikedy. Ja som otehotnela 2 dni po MS. 😁 (babo bolo planovane 😉)
Ahojte chcem sa len spýtať či je možné otehotnieť keď sme mali sex 11 dní pred menštruáciou? Ďakujem za rady 🙂🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@liza556 dosť chaoticky napísané,ale až sa pýtaš,či môžeš otehotnieť v najneplodnejších dňoch,tak áno,môžeš.