Sex a Utrogestan

lienka_9
4. aug 2020

Baby, keď chcem sex a beriem utrogestan tak normálne môžem mať večer sex a potom si môžem vložiť do pošvy utrogestan?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
4. aug 2020

@lienka_9 myslím ze áno 😉 ja som ho brala tiež ale toto som teda vôbec neriesila. ,,Po,, si dáš sprchu, zavedies tbl a hotovo.

lienka_9
autor
4. aug 2020

@nikpa len ked sa snazime o babo a ak by sa to nahodou podarilo tak ze ci tomu neuskodim

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka_9
autor
4. aug 2020

@bambulienka25 viem, vy mi dost pomahate uz som si všimla, len teraz ma skôr zaujima ci mozem mat normalne styk este do konca cyklu ked beriem aj utrogestan a ci to neuskodi ak by sa spermie ujali

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka_9
autor
4. aug 2020

@bambulienka25 a ja som si prave myslela ze cim viac speemi vo mne tak tym je vyssia sanca 😀😀😀 lebo včera sex nebol to som chcela pauze ze ak by sa uchytili, ten dnes som chcela zase doplnit spermie preistotu 😂😂😂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka_9
autor
4. aug 2020

@bambulienka25 len ked ja sa stale bojim ze ci bola ta ovulacia, lebo som aj citala ze vela bab nemalo aj po inekci ovulku...a ze ci bola ovulka v tom termine ako mi dr povedala ze ci som ju nepresvihla alebo ci este len nebude

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka_9
autor
4. aug 2020

@bambulienka25 cize ked bola inekcia v piatok tak ovu bola cca od piatku do nedele a to sme sa tie 3 dni každý večer snažili...cize malo by to stačiť?

lienka_9
autor
4. aug 2020

@bambulienka25 a v piatok ked mi budu brat krv tak to zistia ci bola ovulka? Z krvi?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lorianne98
11. sep 2020

Ahojte chcela by som sa spýtať , už neviem na koho sa obrátiť som tehotná 8+4 ,25 jula som začala krvácat tak sme utekali na pohotovosť kde ma nechali ležať nebolo to len lahke spinenie ale jasno cervena az tmava krv , po prijati do nemocnice mi robili sono a povedali ze plod je zivy a srdiecko bije bola som tam hospitalizovaná 5 dní a na vlastnu ziadost som odisla do onej nemocnice kedze som vobec nebola spokojna z och zdravotnou starostlivostou nebudem menovat nemocnicu v ktorej som lezala ale no bol to otras ziadne informacie o zdravotnom stave a sestricku som videla raz za den , potom ako som presla do druheh nemocnice mi robili komplet vysetrenie a dieta bolo v poriadku v nemocnici som brala utrogestan a ascorutin , tak isto mi predpisal doktor uzivat utrogestan ale nechali ma doma lebo vraj to iste co v nemocnici mozem robit aj doma a budem mat klud , tak som teda isla domou mam doporuceny kludovy rezim , pred tyzdnom som bola u obvodneho lekara ten ma zas vysetril a pivedal ze je vsetko v poriadku no zakal mi pohlavny styk kedze beriem utrogestan , my sme to z prostelom nevydrzali a mavame sex skoro kazdy den sem tam sme dva dni bez toho ale inac ho mame stale , uz ale vobec nekrvacam a tabletky vzdy uzivam tak ako mam , myslite ze to je v poriadku alebo by som stym mala prestat samozrejme ze doktor by mi to zakazal ale neviem si pomoct ... uz ani vobec nekrvacam tak chcela by som vediet nazor ci to je v poriadku ...

wlasticka
18. aug 2022

Ahojte, má niektorá na predaj UTROGESTAN..?? Ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre