Sex 2 dni pred ovuláciou

12. mar 2021

Ahojte.. mali sme styk 9.3. a dnes mám ovuláciu, resp. este mi niečo malinko chybalo do rovnakej čiarky na ovu teste, cize mozno behom dna prebehne ovulka. Dnes je otázne či sa nám zadarí, kedže chlap ide z nočnej do nočnej, tak neviem ci bude schopný... keby dnes nestihneme mať sex, asi nestačí mať raz 2-3dni pred ovulkou.. však? dakujem za odpovede

clori
12. mar 2021

nam, ked sa zadarilo, tak to bolo asi 3-4 dni pred ovu. ono, ked sa to ma podarit, tak velmi az na tych okolnostiach nezalezi. skor je toto pocitanie pre nas na skodu. vediet o ovu a vsetkych veciach okolo je super, ale neupinaj sa na to. telo vie niekedy velmi prekvapit 🙂

barus26
12. mar 2021

stačí 😊

zyxie
12. mar 2021

Podľa mňa sa hlavne zvyšuje pravdepodobnosť otehotnenia, keď si sex užívate a pri rátaní dní to moc nejde. Pravdepodobnosť je. Nám sa zadarilo tiež takto pár dní pred ovuláciou, a po x MA mám doma už pár dní krásnu dcérku.

sekerka18
13. mar 2021

Ak ešte nemáš pozitívny úplne tak neprebehla včera ovulacia. Podľa mňa ešte dnes môžte skúsiť 😊. A kľudne vydržia spermie. My sme napríklad mali sex v nedeľu a ovulaciu som mala až v stredu (potvrdenú gynekológom) a otehotnela som 😊 držím palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre