Senovka a Benedikt - skúsenosti a vedľajšie účinky

bjl0803
23. dec 2020

Ahojte idem si k vám po radu .... Kúpila som si v bio obchode tieto ,,zázraky" áno môžem povedať že to zaberá .....lenže !!!.... Chcem vedieť vaše skúsenosti či ste mali HLAVNE nejaké vedľajšie účinky ....neviem či to môže byť ale už asi týždeň sa mi toci hlava ...môžem to k užívaniu biliniek pripísať ?

sara07
23. dec 2020

ano pokial ich z tých byliniek príliš vela čaju piješ, skus viac pit vody alebo homoepatika ešte su na podporu
prípadne si kup ine čaje na podporu a striedaj ich

metuzalem
23. dec 2020

@bjl0803 ja ich beriem 3x3 denne uz par mesiacov a nic mi nie je

s_a
23. dec 2020

Tak ich prestaň užívať. Ja som ich jedla dva dni, prsia sa mi naliali.. vypila som ešte potom 3 Fľaše matysaku a odvtedy neužívam nič špeciálne na podporu a mlieka mám až až

janulik270
23. dec 2020

Pri oboch detoch som brala neziaduce ucinky neboli prave naopak tvorili sa mi mlieko.Hlava sa moze tocit z nizskeho tlaku treba vela tekutin a odych

kacka1989
23. dec 2020

Brala som ako odporúčanie od laktacnej, ale bohužiaľ pri bráni sa mi stále zapaľovali prsníky+ moje trávenie bolo také, že čo som zjedla tak som hneď šla na wc..tak som ich prestala brat.. 🙂

sejan
23. dec 2020

Môžeš mať aj menej železa, mne to robilo to. Vedľajšie účinky som nemala žiadne a to som užívala 3x4 tobolky. No akurát som smrdela senom😁😁😁

kika831
23. dec 2020

@bjl0803 ja som mala svrbenie celeho tela, svrbeli ma oci, takze som to vysadila okamzite.

nnnuuunnn
23. dec 2020

ano mas to z toho a na mlieko to nic nepomohlo, aspon mne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre