S priateľom sa ešte nesnažíme o dieťa i keď je pravda, že sa ani nechránime v pravom zmysle - používame prerušovanú súlož. No to už dlhší čas a nič sa nestalo, ani som sa nikdy nebála. Včera sme však mali styk a v noci sa mi snívalo o teste s // 🙈 Teraz sa už asi do menštruácie budem stresovať 😆
Stretol sa s tým niekto? S takýmto snom?
Ja to mam väčšinou tak že čo sa mi sníva 3x tak sa tak aj stane.
Snívalo sa mi ako mi oznámi mamina že ocino zomrel 3x a presne tak sa to aj stalo ...
Teraz sa mi snívalo že budem Mať na teste 2 čiarky 3x a som v 8tt 🙂
Gratulujeem🥰
Keď som sa ešte ako mladá bála tehotenstva tak som to mala aj ja alebo keď sme sa s ex manželom snažili aj vtedy sa mi to často snívalo ale to zase preto lebo buď som sa bála alebo veľmi chcela a to podvedomie😅 Teraz to neriešim a roky rokúce som nemala už tak ma to prekvapilo😁
Áno ja som mala tiež tak snívalo sa mi že som si urobila test a boli tam//.
Ráno som si zo zvedavosti urobila, a mala som naozaj //. A som v 7tt.
Aj mne sa to snívalo uz aj 3x a zakaždým prišla MS tak ja ozaj môžem len snívať 😔😄
Mne sa snival sen, ze som tehotna a rano som vyhrabala stary test uz po zaruke a hned nabehli //. Tak som kupila novy a tiez, dnes ma moj sen uz 3,5r.
Aj mne sa snivalo v jednu noc 3x ze som mala pozitivny test a ráno aj pozitívny bol.
Áno aj mne sa snívalo že som mala 2 pozitívne tehotenské testy, jeden paličkový druhý digitálny... Ráno som rozmýšľala že prečo iba sen, nakoľko mesiac predtým sa mi nezadarilo... A nedalo mi to, zostali mi testy z minulého mesiaca a presne ako v tom sne som to videla,tak to bola aj skutočnosť, čiže mám doslova vysnívaného synčeka,po ktorom som tak veľmi túžila
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno snívalo sa mi veľmi veľa krát a vždy bola len jedna palička 😅