Sen - tehotenský test

21. jún 2022

S priateľom sa ešte nesnažíme o dieťa i keď je pravda, že sa ani nechránime v pravom zmysle - používame prerušovanú súlož. No to už dlhší čas a nič sa nestalo, ani som sa nikdy nebála. Včera sme však mali styk a v noci sa mi snívalo o teste s // 🙈 Teraz sa už asi do menštruácie budem stresovať 😆
Stretol sa s tým niekto? S takýmto snom?

simona1998
21. jún 2022

Áno snívalo sa mi veľmi veľa krát a vždy bola len jedna palička 😅

ellisa12
21. jún 2022

Ja to mam väčšinou tak že čo sa mi sníva 3x tak sa tak aj stane.
Snívalo sa mi ako mi oznámi mamina že ocino zomrel 3x a presne tak sa to aj stalo ...
Teraz sa mi snívalo že budem Mať na teste 2 čiarky 3x a som v 8tt 🙂

autor
21. jún 2022

Gratulujeem🥰
Keď som sa ešte ako mladá bála tehotenstva tak som to mala aj ja alebo keď sme sa s ex manželom snažili aj vtedy sa mi to často snívalo ale to zase preto lebo buď som sa bála alebo veľmi chcela a to podvedomie😅 Teraz to neriešim a roky rokúce som nemala už tak ma to prekvapilo😁

alina765
21. jún 2022

Áno ja som mala tiež tak snívalo sa mi že som si urobila test a boli tam//.
Ráno som si zo zvedavosti urobila, a mala som naozaj //. A som v 7tt.

kundiboo
21. jún 2022

Aj mne sa to snívalo uz aj 3x a zakaždým prišla MS tak ja ozaj môžem len snívať 😔😄

cimage
21. jún 2022

Mne sa snival sen, ze som tehotna a rano som vyhrabala stary test uz po zaruke a hned nabehli //. Tak som kupila novy a tiez, dnes ma moj sen uz 3,5r.

tara42
21. jún 2022

Aj mne sa snivalo v jednu noc 3x ze som mala pozitivny test a ráno aj pozitívny bol.

christinka1
21. jún 2022

Áno aj mne sa snívalo že som mala 2 pozitívne tehotenské testy, jeden paličkový druhý digitálny... Ráno som rozmýšľala že prečo iba sen, nakoľko mesiac predtým sa mi nezadarilo... A nedalo mi to, zostali mi testy z minulého mesiaca a presne ako v tom sne som to videla,tak to bola aj skutočnosť, čiže mám doslova vysnívaného synčeka,po ktorom som tak veľmi túžila

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre