Ahojte dievčatá mala ste niektorá sen o tom ze si robíte tehotenský test a vyšiel pozitívny?
Mne sa to snívalo už druhý deň po sebe. Je možné že by som mohla byť tehotná len si test ešte nechcem robiť nakoľko MS mam dostať až za 10 dní.
Ja som si jedno ráno robila test a ponáhľala som sa, tak som rýchlo pozrela a nič, tak som ho položila na poličku a išla do prace. Kamoška mi cez deň písala, či nie som tehotná, lebo sa jej už 3 dni o tom sníva. Ešte sme sa smiali, že som robila test a nič. Prišla som z roboty domov, išla som ten test vyhodiť a hľa, dve čiarky na ňom 😂 tak som jej písala ze je ako veštica Sibila, lebo to bola pravda 🤣
ja som mala sen o pozitivnom teste a rano som vytiahla jeden co som mala doma. Bol 2roky po expiracii a vysie pozitivne. Ja som to vobec necakala, bola som par dni v soku. Este som mala aj svoje dni presne na cas, len velmi slabe, nezdalo sa mi to. Pripisovala som to stresu. Teraz ma moj sen uz skoro 2roky 😍
Snívalo sa mi veľa krát. Ale tehotná som nebola až po určitom čase.
@buba94 mozno ano mozno nie. Ja som mala 2 dni predtym ako som si urobila text 2x po sebe sen o pozit.tehu teste a bolo to tam 🙂 niektore zeny to vycitia aj bez testu a mne sa o tom.snivalo. snazili sme sa pol roka a pocas toho obdobia sa mi o pozitivnom teste vobec neprisnilo az ked som bola fakt realne tehotna. 🙂 vela stastia
No tak mne sa to stalo !!!! Ani som nevedela ze som tehotna ... v jednu noc sa mi snivAlo ze som si robila test a bol pozitivny, rano som sa zobudila ze fuuu len zly sen,cely den mi to vrtalo hlavou a tak pre istotu som si povedala ze si spravim test a bum 2ciarky hned... bola som v 7tyzdni
Asi na to veľmi myslíš a preto sa ti to sníva, sny niesu veštiaca guľa 😉... Avšak v našej rodine keď sa niekomu sníva s rybami vždy je niekto tehotný 😆
Tiež by ma zaujímalo ako to je. Snívalo sa mi o pozitívnom teste, následne som sa rozplakala. Tehotná byť teda veru nechcem. Robila som si pre istotu aj test a negatívny. Tak snáď neobjavím na teste 2 čiarky. (Je pravda, že teraz ohladnom toho preživam pomerne veľký strach)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@buba94 tak to by som bola tehotna viackrat do roka 🤣🤣🤣