Sekundárna neplodnosť

4. okt 2023

Caute, prave som citala clanok o sekundarnej neplodnosti a ze je to dost caste, tak mi napadlo ci neide o nieco podobne aj v nasom pripade... Zacali sme sa snazit o babatko, podarilo sa nam hned v prvom cykle, az som z toho zostala zaskocena/prekvapena, ze sa to podarilo tak skoro ked pocuvam vsetky tie pribehy o tom ako dlho sa ludia naokolo snazia o dieta. Bohuzial to nedopadlo dobre, pockali sme 3 cykly podla odporucania lekara a zacali sme sa hned snazit znova.. bohuzail to je uz viac ako rok a stale nic. mate niekto rovnaku skusenost?

babyjune
4. okt 2023

Sekundarna neplodnost je, ked uz mas dieta (deti) a potom sa ti nedari mat dalsie. Aspon ja som to tak pochopila...
My sme napr 1. dieta mali bez problemov, ale problem nastal, ked sme sa zacali snažit o druhe (otehotnenie v pohode, ale mala som 2x zamlcany potrat).

lamonita
4. okt 2023

Ja som ten pojem zatiaľ nepočula. Ale situáciu mam podobnú. Prvé potrat, druhé až po 2,5roku

medda_beda
7. okt 2023

A čo tak prestať sa snažiť, len spolu spávať a medzitým zájsť do CAR na vyšetrenia, že či sa tam možno niečo nepoškodilo/neupchalo.
Nasadiť si kyselinu listovú, vitamín E a mužovi zinok, selén atď.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre