Ahoj mamičky a žienky🙂), chcela by som sa s vami poradiť...
5.10. sme s partnerom mali nechránený pohl.styk kedže chceme bábätko... ale včera som začala krvácať a mať bolesti v podbrušku, menštruácia to nie je kedže tá má prísť až koncom mesiaca... myslite, že môže ísť aj o samovoľný potrat?
@vanessabk v 1. Týždni tehotenstva nevieš že si tehotná iba ak máš veštecku guľu 🙂
Toto je aj na vesticu skoro😉
@beky1813
@marlenka222 za chvilu dostaneme z.rb ze sme hnusne.... 😁😁😁
@hennyinnsbruck ja som napísala len "nie" 😊
@beky1813 jaj ano.... Sorryyyyyyy 😜😂😂😂😂😂😂
@hennyinnsbruck ja už som si zvykla... Čím trapnejsia diskusia DOSPELYCH inteligentných žien, tým väčšie vyjadrovanie schopnosti :(
@hennyinnsbruck chápem, ja si len neviem vysvetliť to krvácanie...
@vanessabk ovulacne krvacanie, skorsia ms zo stresu, choroby, zapal, cysta, pricin moze byt vela... Kym sa to nestava pravidelne neriesila by som to
@hennyinnsbruck no je to prvý krát, v minulosti sa mi nič také nestalo. Iba klasická menstruacia... každopádne ďakujem pekne za Vaš názor 🙂 asi to nechám teda tak a nebudem tomu prikladať velku váhu..
@vanessabk pokial nemas extra brutal bolesti alebo ti je ze velmi zle by som to nechala tak..
A ake je to krvacanie?
Cervene ci hnede?
Trosku ci normalne krvacas.
Pretoze mozno to moze byt i uhniezdovanie.ale neviem kedy bola ovulacia..skus podla toho.
Teraz tazko povedat...
Kolky den cyklu si? Este ani uhniezdene by nenolo takze potrat to nemoze byt
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie