Ahojte tento piatok 21.6.som v pravdepodobne 4tt potratila chcem Vaše skúsenosti za ktoré budem vďačná úprimne teraz neviem vôbec aký budem mať cyklus kedy ovulku kedy ms myslíte ze sa to nejako zmení alebo ako normálne.. neabsolvovala som kyretáž čo je dobré si myslím kedy ste sa začali snažiť veľa zien mi vraví ze po potrate je to ako pohnojena pôda ze veľmi rýchlo niektoré ženy otehotneli kedy sa Vám to podarilo? Užívali ste nejaké vitamíny? Všetko ma zaujima a budem vďačná za každú radu každú skúsenosť a každú odpoveď
@monika20111990 v 4tyzdni sa jedna o biochemické tehotenstvo, mozes skusat hned.
koncom februara som bola na kyret (v 8tt), v polke maja ovulka, o ktorej som si myslela, ze ani nebude (bola az na 22.den) a dnes ma drobec 17 mesiacov ❤ a neuzivala som nic.. iba kys.listovu - od chvile, ked som vedela, ze som tehu 😉
V 5tt potrat a na radu lekára po troch mesiacoch presne.
Ak si mala potrat v 4tt,to este nie je ani vyvinute embryjko ani nie je vidno vak.Hovori sa tomu biochemicke tehotenstvo,teda este nebolo embryo ani len uchytene v maternici.Ak bolo vsetko bez kyretaze ani neries,mozes sa zacat snazit hned dalsi mesiac,lebo telo prakticky mimo zvysenej hladiny hormonov ani nebolo tehotne.
Mala som v 6tt z kyretom po troch mesiacoch som otehotnela maly ma uz 3 mesiace všetko v poriadku ❤ brala som iba kys.listovu cele tri mesiace a potom ako som otehotnela brala som ďalej.
Nepozeraj na ine ..ja som mala v 10tt aj s kyretom ..v januari 2019 a teraz som koniec 4 mesiaca už 🙂 tiež mi odporučili 3 mesiace ale priroda to zariadila inak ;)
@monika20111990 môžeš hneď otehotnieť,netreba čakať,ja som to mala rovnako,po pozitívnych testoch s aj gestač vakom na usg som presne v 4/0 v ten istý deň ako malá robený usg aj bohužiaľ potratila,silne kŕče a silný menzes...potom sme sa hneď snažili,ovulka bola na 14dc ako inokedy,brala som kys.listovu ale ďalšie už vydarené tehotenstvo prišlo o pol roka nato.
Potratila som v aprili začali sme sa snažit hneď ale zatial sa nedari tak držím palce ✊✊✊
Ahoj. Ja som mala MA minulý rok v 6. týždni, robili mi aj kyretáž. Menzes mi prišiel do cca 4-6 týždňov od zákroku. Ďalšie snaženie sme mali odpručené aspoň po 2 menzesoch (je dôležité, aby sa spevnila stena maternice). Otehotnela som znovu takmer do roka a do dňa tento rok a už sme v 6. mesiaci. Držím palce
ahoj,ja som mala biochemické tehotenstvo niekedy medzi 5-6tt.Bola som z toho dost smutna, par dni som preplakala.Potom som zacala brat kys.listovu a davala som si pozor na zivotospravu (ziaden alkohol napr.) a hned na dalsi mesiac sa zadarilo s uspesnym koncom.Drzim palce ☺️
@barborka8888 tak to je skvelá správa a dúfam ze aj nám sa to podarí veľmi to bolí a od utorka som začala užívať aj ja kyselinu listovu
@monika20111990 ja viem, ono sa to nezda.ale v kratkom case si clovek prejde najprv radostou,zacina si to vsetko predstavovat a potom pride sklamanie. kto to nezazil,tak nevie...ale je pravda,ze je to dobry znak,ze zena vie otehotniet.treba mysliet pozitivne a urcite to pride ☺️
@monika20111990 Ja som o bábo prišla takmer v 13 týždni (malinkému prestalo biť srdiečko) a po dvoch týždnoch som musela ísť na ďalší zákrok, lebo vo mne ešte niečo zostalo. Teraz som si nasadila Inofolic, partnerovi Folandrol, obaja berieme každý druhý deň vitamím E a ja ešte beriem aj kyselinu listovú. Verím že sa nám to čoskoro podarí, aj keď zatiaľ čakám aspoň na prvú ms, len to mám teraz celé rozhádzané, lebo po kyretáži som ms dostala a potom po dvoch týždňoch po zákroku som znovu mala 1 deň. Teraz si neviem vypočítať ani kedy budem najbližšie mať ms :(
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mesiac na to ked som sla po vyvolavacku, ze nedosla mrcha, ani som netusilaaaa, zrazu ani priznak, ani naznak a bolo to tam. 😊