Samovoľné užívanie Inofolic Combi

majkamarek123
23. sep 2020

Ahojte sú tu aj žienky čo začali užívať infolic combi samovoľne? Či len s odporúčaním lekára? Nerobilo to problémy nejaké?

fokuska
23. sep 2020

@majkamarek123 Je to volnopredajne a v podstate je to vitaminovy doplnok (kombinacia roznych vitaminov), taze pokojne mozes uzivat aj bez odporucania lekara ;)

malicka_mysicka
23. sep 2020

@majkamarek123 mne to odporucila pred prvym teho lekarka, ze pred planovanym otehotnenim je to fajn. Pred druhym som uz neuzivala. Problemy som nemala ziadne. Uzivala som kazdy druhy den, nie kazdy. Otehotnela som rychlo, zvysokbalenia som dala kamoske a aj oni dva mesiace pocali, ale mohla to byt aj nahoda 🙂

janulik_95
23. sep 2020

@malicka_mysicka môžem sa spýtať?brali ste každý druhý deň jeden sáčok? 🙂 lebo co som čítala sú odporúčané 2 sáčky každý deň.. Ďakujem 🙂

casavina
23. sep 2020

Ja som po ňom začala špiniť..tak som ho prestala užívať...

malicka_mysicka
23. sep 2020

@janulik_95 ano ja som len 1 sacok za dva dni, a aj muz tak (ta muzska verzia florandrol alebo tak nejako sa to vola)

janulik_95
23. sep 2020

@malicka_mysicka ďakujem krásne 😊😊

dejna_
23. sep 2020

Ja používam inofolic combi ten červený v tabletkách jednu ráno jendu večer ..mám už druhé balenie odporučila mi ho lekárka po potrate ..zatiaľ nemám žiadne problémy a menstruaciu som dostala úplne presne tak uvidíme mozno sa pomaly začneme snažiť ...ešte čakám na jeden menzes

katryyn1
25. sep 2020

Ahojte, darujem len za poštovné Folandrol (partner) necelé balenie plus Inofolic (partnerka). V našom prípade účinné 🙂. Je mi to ľúto vyhodiť.

ninka2012
25. sep 2020

Ja som ich mala v tabletkovej forme a ako pisali 2 krat za deň plus gynex kvapky a podarilo sa .Ale aj priateľ bral lieky.

janulik_95
26. sep 2020

@katryyn1 môžem poprosiť?? 🙏😊😊

zajkula86
26. sep 2020

Ahojte, mam na predaj Inofolic Combi, neotvorene balenie, kupovala som cez net v dr.max, kde mi pribalili Inofolic plus, kde koncila expiracia. Zacala som teda tym, ani som ho nedobrala a ostala som tehotna. V pripade zaujmu piste.

zd77
13. okt 2020

@majkamarek123 nie,ale citlivosť prsníkov bude od začiatku. Dokonca ja som dve balenia na začiatku brala duplicitny dávkou a tretie už odporúčanou a otehotnela som pri užívaní tretej dávky,len to chce aj naplánovať ovulkou a všetko okolo toho, závisí od veku. Mladým babám to ide hneď, my sme už si museli nastaviť 😂😂

majkamarek123
autor
13. okt 2020

@zd77 mám 22 čoskoro 23 🙂 chceme druhé baby, prvé má 14 mesiacov.. no pred prvým tehu som mala 73kg 165cm.. nebola som chudá ale teraz mám 93kg v tehu som pribrala 30kg. Tak mám strach či to nebude aj to váhou.. snažím sa s tým niečo robiť ale nechcem drastické diéty pre jo-jo efekt 🙂

zd77
14. okt 2020

@majkamarek123 určite váhou to nebude. Ja som pri prvom sa liečila na neplodnosť neznámeho pôvodu tri roky a až po pribrati 40kg pred tehotenstvom som otehotnela. Každé telo je iné. Druhé som mala pri 98kg a s tretím som otehotnela pri 112kg. Ale asi neviete,že pri nadváhe nepriberate ako iné tehuľky. Ja som zatiaľ šla len dole a to šesť kg a ešte klesá váha a to som v piatom mesiaci. Nehladujem a ani váhu neriesim, váha je číslo a každé telo potrebuje inú váhu. Mám energie dosť,keď sa porovnávam s netehulkami s nízkou váhou a rovnakými povinnosťami. Bežný prírastok pri obezite je do 8kg. Po pôrode ste na pôvodnej váhe. Skôr vaša pohoda a vyrovnanosť je dôležitá. Ešte ste príliš mladá na depresie z neúspechu. Príde vtedy,keď bude vhodný čas a telo budete mať pripravené. Rozum s tým nemá nič. Preto sa uvoľnite skôr a užívajte drobčeka

majkamarek123
autor
14. okt 2020

@zd77 áno už som si aj to povedala že nebudem riešiť 🙂 ale tak tá myšlienka v hlave je či je všetko oka (mala som sekciu).. ale tak čaká ma preventivka tak ak niečo zle bude tak sa to dozviem 🙂 každopádne beriem tu kyselinu listovú odporuca sa 🙂

dejna_
15. okt 2020

@majkamarek123 ako sa to má vlastné užívať keby som zistila že som tehotná to treba vysadiť ?

zd77
15. okt 2020

@dejna_ nie netreba, kludne môžte až do konca tehotenstva ich užívať,ale ja osobne po dobrati balenia som prešla na originál vitamíny pre gravidne

zd77
15. okt 2020

@majkamarek123 ja som po dvoch sekciách a čaká ma tretia. Mne odporúčali mať pauzu dva roky po prvej sekcii,ale viem,že minimálne 9 mesiacov je potrebné.

majkamarek123
autor
16. okt 2020

@zd77 akurát včera som si našla na teste // 🙂 neuzivala som nič iba kyseliny listovú.. medzi deťmi ak bude všetko oka bude rozdiel 22 mesiacov

zuzanabl
16. okt 2020

@ninka2012 koľko kvapiek ste si dávala gynexu k inofolic combi...?

ninka2012
16. okt 2020

@zuzanabl 2× denné po 5/6 kvapiek. A infolic som dávala tiez 2 krát denne.

zd77
16. okt 2020

@majkamarek123 jupiii, blahoželám

dejna_
17. okt 2020

@majkamarek123 super gratulujem.❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre