S ktorými ovu testami ste spokojné?

14. júl 2023

Ahojte. Ktore ovu testy pouzivate a su ok? Kedysi som pozuizvala women secret, ale v poslednych 2 baleniach to boli hrozne sity! Absolutne svetle - nevedela som vyhodnotit prichod ovu ako kedysi. Teraz skusam dr.max - tie su zda sa lepsie, ale dost drahe... rada by som nasla nejake za dobru cenu... poradte prosim.

janetinka27
14. júl 2023

ahoj, nepouzivam, ale ked som pouzivala, tak najotrasnejsi bol tento, urcite tiez NEKUPUJ:

https://www.pilulka.sk/biogema-ovulacny-test-5v...

boli tenucke, blede, slabucka kontolna ciarka a pritom stalo 5 ks cca 5e, cize neboli nejake lacne a boli z lekarne

gejb
14. júl 2023

Ja už dlho pouzivam len Adiel, pomer cena kvalita super.

naatty10
14. júl 2023

Ahoj ja som kupila tieto tak skusim uvidíme aké budú … čítala som rôzne recenzie niekto bol spoko niekto nie. 🤷‍♀️ Dám im sancu

zuzanockamt
14. júl 2023

Ja používam intime, 6 ks v balení, mne vyhovujú najviac.

janetinka27
14. júl 2023

@naatty10 ahoj, to su presne tie, co som napisala, ze su najotrasnejsie, ake som doteraz mala. ale budem rada, ak sa potom podelis so skusenostou, ci som len ja mala nejaky nepodarok - mala som dve krabicky

autor
14. júl 2023

@janetinka27
@gejb
@naatty10
@zuzanockamt dakujem kocky za tipy, no spravila som test dr.max a ma dost farbiva, konecne.. ak mate skusenost s tymto testom, mavate ho pozitivny ovela tmavsi? Testovala som do vcera som mala na ovu testoch len slabucku ciarku a teraz uz konecne poriadnu. Milovacku sme mali vcera vecer. Myslite, ze mozeme aj dnes dat alebo radsej zajtra, nech usetrime spermosky. Diiiky😊

autor
14. júl 2023
naatty10
14. júl 2023

@janetinka27 Dám vediet jasné sama som zvedavá že čo ...

janetinka27
14. júl 2023

este mu chyba, nie je uplne pozitivny, ale uz sa to blizi. treba sa poistit, lebo ovu este len pride, takze tak 🙂

janetinka27
14. júl 2023

inak este som si spomenula, ze aj s livsane som bola spokojna

autor
14. júl 2023

@janetinka27 idem pozriet livsane, to ma nenapadlp. Pritom tehu testy kupujem livsane, s tymi som spokojna, aj ked okrem 1 biochem ukazuju stale negatovne uz 3 roky 🙄

majulka098
14. júl 2023

Používala som livsane, bola som spokojná, ale nemali ich potom v eshope, tak som použila dr.max a spokojná tiež, potom som dokúpila livsane opäť, ale asi zlá šarža práve a menej farbiva mali ... Ale inak, obe značky ukázali krásne stále a to som testovala iba raz denne stále, po práci

gejb
14. júl 2023

Adiel pasiky takto:

naatty10
14. júl 2023

Ja som skúsila teraz a výsledok takto 5DC …

gabika295
15. júl 2023

Pozitívny dr max som sním spokojná

janetinka27
16. júl 2023

@naatty10 a to je ten biogema? Moj je ovela biednejsi 🙂

naatty10
16. júl 2023

@janetinka27 áno tu sú tie včera som začala už merať 2x za deň tak uvidíme prídu mi tiež take ako si pisala dosť bez farbiva ale tak uvidíme … čo sa z toho vykľuje 😂

marticka92
18. júl 2023

Neviete mi povedat?? Prvy krat robim ovulacne a dnes poobede mi vysiel takto je pozitivny??
Myslela som ze uz som ovulaciu mala dnes mam 18ty den cyklu🤷‍♀️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre