Rýchle stúpanie LH

17. dec 2024

Ahojte,prvykrat testujem ovu testami,tak je to pre mna novinka.Je normalny taky prudky narast LH z vecera do rana? Myslite,ze stihame do vecera,kym pride miz z prace?

nikapuggioni
17. dec 2024

Určite je to normálne podľa posledného testu sa blíži ovu ešte mu trosku chyba skus spraviť ďalší test dnes na večer. Ked bude pozotivny tak do 24 hod nastane ovulacia takze s mužom by bolo dobre byt dnes max zajtra 😊 držím palce a pochváľ sa potom ešte s posledným testom ci je už úplne pozitivny

autor
17. dec 2024

@nikapuggioni dakujem ti za odpoved,ja dufam,ze to vecer stihame,tie hodnoty boli vcera take nizke v grafe,ze si hovorim,ze budem mat urcite neskor ovu a tento ranny ma celkom prekvapil,i ked je pravda,ze uz sa pridal aj taky vytok ako vajecne bielko,poslem vecer este foto teda,snad to neklesne

nikapuggioni
17. dec 2024

A nerobila si test z ranneho moču? Lebo to sa neodporucuje kvôli s kreslených výsledkom. A LH v tele pred ovu rýchlo rastie takze je to možné že večer si mala malo hormonu v sebe a dnes ti vyskočila.

autor
17. dec 2024

@nikapuggioni 😱 robila,to som nevedela,ja ze je jedno kedy testujem

autor
17. dec 2024

Robila som teraz,LH je nizsie a vyznacilo mi to ovu,mam ten ranny vymazat,lebo to moze cele skreslovat alebo uz moze byt po?ci mam pockat na vecerny test aky bude?

nikapuggioni
17. dec 2024

Ovulačne testy sa nerobia ráno preto pretože môže skrášliť výsledok. Môže ukazovať viac pozitivny ako keby si ho robila neskôr napríklad okolo 10 hod ráno. Teraz je to otázne ci naozaj mohol byť pozotivny aj keby si ho nerobila z ranneho moču alebo nie. Ale ani ten posledný nevyzerá zle. Ked tam skus ešte dnes večer a zajtra ráno ale nie z ranneho moču

autor
17. dec 2024

@nikapuggioni tak aj digi je uz pozitivny,tak uvidime ako zajtra

nikapuggioni
17. dec 2024

No super 🥰🥰 tak držím palce nech to vyjde

autor
18. dec 2024

@nikapuggioni ahoj dnes su testy este tmavsie ako vcera,posnazili sme sa vecer aj rano a asi zopakujem aj vecer,i ked na mojho muza lezie chlapska choroba,tak ho budem musiet nejako namotivovat,aby mi neumieral 🤣

nikapuggioni
18. dec 2024

Vyzera to nádejne a zdá sa ze za pár dní príde ovu 🙂🙂 dobre by bolo keď tak zajtra sa ešte poistiť s mužom keďže spermie dokážu v dobrom prostredí prežiť aj 5 dni 🙂

autor
18. dec 2024

@nikapuggioni je mozne,ze uz ovu prebehla?uz mam dost velke bolesti na pravej strane

nikapuggioni
18. dec 2024

Ono ovulacia prejde od pozitívneho testu do 24 hod. Poznám ženy ktoré mali ovu do par hodín od pozitívneho ovu testu. Takze tam je otázne ci už teba nastala už teraz ovulacia alebo len nastane. Ale ak máš bolesti moze to naznačovať prebiehajucu ovu 😊 ak si sleduješ cervikalny hlien a zaznamenaš hustejsi biely hlien znamnena to ze je po ovulacii ak máš vodnaty alebo natahovaci ako bielok tak si ešte pred ovu. Najlepšie je meranie bazalnej teploty pretože len ta ukaze ci ovu prebehla alebo nie. Napríklad ja mávam ukážkový cervikalny hlien plus ovu stale pozitivne kvôli zvýšenej hladiny LH a ovu nikdy nepreberné keďže moje teploty sú stále nizke.

autor
18. dec 2024

Skusala som digitalny je stale pozitivny,bazalnu nemeriam,mam velmi kratky a zly spanok,niekolkrat sa budim,tak to by asi nebolo dobre…a ako to mas potom ty,musis brat nejake lieky?

nikapuggioni
18. dec 2024

Ovu test moze byt pozitivne aj dva dni. Uvidíš zajtra. A áno pred odvysiela tehotenstvom som musela brat lieky tento krát ro vyzera ze rovnako bez liekov to nepojde. Dnes som 1DC a od 5DC začínam brat clomid na ovulaciu keďže ju nemám.

autor
19. dec 2024

@nikapuggioni aha tento liek nepoznam,tak drzim palce v snazeni sa a dakujem za rady 🙂

nikapuggioni
19. dec 2024

Za máličko 🙂 neskor sa pripomeň ako si skončila 🙏🙏 drzim palce

autor
19. dec 2024

@nikapuggioni dam vediet,digi je uz negativny a palkckove sa zosvetlili,tak dufat,ze ovu prebehla,mozem uz zajtra nasadit duphaston?

nikapuggioni
19. dec 2024

Ešte by som počkala dva dni keďže vcera si mala pozitivny ovulacny test. Ovulacia nastane do 24 hod od posledného pozitívneho testu. Takze keby som bola na tvojom mieste nasadila by som si ho až v sobotu. Pretože ovu mohla prebehnúť dnes ale môže prebehnúť aj zajtra. Ja keď som brala progesteron tak mne ho kázal lekar nasadiť až na 3 den po ovulacii. V ten cyklus som aj konečne po dlhých rokoch otehotnela.

autor
20. dec 2024

@nikapuggioni super dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre