Ružový výtok v čase menštruácie.

nikolka6300
8. nov 2019

Ahojte má nejaka skusenosti s ružovým vytokom v čase menstruacie? Menstruacia neprisla týždeň, stale mam velmi slabo ružový vytok a občas mi byva aj nevolno.. test som si robila vecer ale vysiel negatívny test-pepino tesco. Má niekto skúsenost?😊

marinecka95
9. nov 2019

@nikolka6300 skúsennosť mám a takú že MS zatail vždy prišla :(

nikolka6300
autor
9. nov 2019

@marinecka95 tak ja čakám tiez kedy príde.. zatial 8 den nic😃

vinejka6
9. nov 2019

Mne meškal menzes 10 dní, potom sa objavilo špinenie, ružové, no bola aj kvapka čerstvej krvi, jeden deň som špinenie mala, dva dni nie, potom ďalšie dva dni áno.....😂 Strašne ma boleli prsia a nezdalo sa mi to, teda ten môj menzes, tak som si urobila test a jasne // čiarky, bola som v 8tt.
Držím prsty🍀

nikolka6300
autor
9. nov 2019

@vinejka6 Gratulujem a prajem veľa šťastia zdravicka tebe aj miminku 🍀 mne nikdy menzes nemeskal viac ako 2 dní.. prsia ma nebolia ale mam take na dotyk plnejšie aj dvorce mam tmavsie.. tak počkám ešte pár dní, možno uz bude pozitívny výsledok☺

vinejka6
9. nov 2019

@nikolka6300 ďakujeme ❤️ moje bábo už má 7mes. 🙂
Ak ti nikdy nemeškali a teraz áno, je to dobre znamenie.
Ak si tehotná, test by ti to mal ukázať na 99% keď menzes mešká 14 dní. Ešte pár dní počkaj a potom urob test. Držím prsty nech tam nájdeš // 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre