Ahojte má nejaka skusenosti s ružovým vytokom v čase menstruacie? Menstruacia neprisla týždeň, stale mam velmi slabo ružový vytok a občas mi byva aj nevolno.. test som si robila vecer ale vysiel negatívny test-pepino tesco. Má niekto skúsenost?😊
@marinecka95 tak ja čakám tiez kedy príde.. zatial 8 den nic😃
Mne meškal menzes 10 dní, potom sa objavilo špinenie, ružové, no bola aj kvapka čerstvej krvi, jeden deň som špinenie mala, dva dni nie, potom ďalšie dva dni áno.....😂 Strašne ma boleli prsia a nezdalo sa mi to, teda ten môj menzes, tak som si urobila test a jasne // čiarky, bola som v 8tt.
Držím prsty🍀
@vinejka6 Gratulujem a prajem veľa šťastia zdravicka tebe aj miminku 🍀 mne nikdy menzes nemeskal viac ako 2 dní.. prsia ma nebolia ale mam take na dotyk plnejšie aj dvorce mam tmavsie.. tak počkám ešte pár dní, možno uz bude pozitívny výsledok☺
@nikolka6300 ďakujeme ❤️ moje bábo už má 7mes. 🙂
Ak ti nikdy nemeškali a teraz áno, je to dobre znamenie.
Ak si tehotná, test by ti to mal ukázať na 99% keď menzes mešká 14 dní. Ešte pár dní počkaj a potom urob test. Držím prsty nech tam nájdeš // 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikolka6300 skúsennosť mám a takú že MS zatail vždy prišla :(