Rozpor medzi ovu testami a pocitmi/príznakmi

sunshine15
21. aug 2022

Ahojte zienky, pripadne dlhodobejsie snazilky
Snazime sa 8. Mesiac cyklus mam 27-28dni taka klasika podla pocitov mavam ovu vzdy ten 14. Den cca moja otazka znie kedze to nemam potvrdene nicim ci sa vam stalo ze pocity aj hlien ste mali v urcity cas a ovu testy pripadne teplota potvrdili iny den cyklu? Este pripadne ze priznaky boli ale test ukazal ze ovu nie je?

olivia_s
21. aug 2022

@sunshine15 ahoj, ja mam cyklus ako ty. Vascinou mavam pozitovny test na 14 dc ako napr.vcera a mala som aj silne bolesti nalavo hlavne vecer a v noci, dnes ma uz nic neboli a nemam chut na milovanie. U mna byva plodny hlien najviac medzi 9 a 12 dnom a potom uz len malicko... podla mna mi v noci pukol folikul a prebehla ovulacia. Stalo sa mi ale 2 minule cykle, ze hlien tiez vela od 9 dna, a pozitivny test bol az 17 dc... nemeriam bt, cize podla svojho pocitu mam pocit, ze u mna ovulka prebieha v den poz.testu pripadne o par hodin neskor, ale nie ze o den, dva ako zvyknu pisat. Aj na pribalovom letaku je napisane, ze pozitivny test znamena, ze ovu prave prebieha alebo prebehne do 48 hodin.

sunshine15
autor
21. aug 2022

@olivia_s ja som dnes 23DC cize cakam nejak v piatok ze pride ms ale vcera rano pri sexe ma tak bolela jedna strana podbruska ako vo vrchole ovu ale to si myslim podla pocitov a hlienu ze bola 14DC cize neviem preco ma to tak zabolelo neskutocne

olivia_s
21. aug 2022

@sunshine15 inak mne sa niekedy stava ze mam plodny hlien okolo toho 9-12/13 dna mega a vtedy mam vzdy ak vela chut na sex, potom nic som sucha, ovu test je pozitivny... a zrazu okolo 20 dc mam opat vela plodneho hlienu a uz som mala aj bolesti ako na ovu opat, podla ovu testu nic, ziadna ovulacia. Zrejme je to len prirodzena hra nasho tela ;) ovu je len raz, pri 28 dnovom pravidelnom cykle bola toho 14.dna, cize tie bolesti na 23.dc by som vypustila z hlavy.

sunshine15
autor
21. aug 2022

@olivia_s ja sa snazim vypustat uz vsetko z hlavy nemyslim na to kym mi telo nezacne signalizovat a potom porovnavam ze je to pms alebo je cosi inak? Pms hned po ovu a podobne🫣 kto sa ma v tom vyznat😄

olivia_s
21. aug 2022

@sunshine15 ja to mam takisto, ale uz to tak neriesim. Vyse 3 roky sa snazime...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre