Rozhádzaný menštruačný cyklus.

zuzkalujza
5. dec 2019

Je podla Vas toto normálne? Už som na nervy z toho. Volala som s Dr. Povedal, ze mam cakat este aspon 10 dni. Naposledy som bola unho ked som krvacala. Robil somo a bral mi krv. Sono bolo dobre, ziadna cysta ani nic take, krv na HCG negativna. Bolia ma prsia aj podbrusko ako keby mama prist mrcha. No testy tehotenske su negativne.

. - menzes
X - spinenie
K - krvavanie (nie menzes)

usla35
5. dec 2019

neviem no, nieco asi nie je okay. ak su testy negativne tak musi byt niekde inde problem. nebola si v poslednej dobe v strese? alebo si nebrala antibiotika nejake?

majkuliik
5. dec 2019

Ahojte baby chcem sa vas spytat 🙂 ms mi meska uz tyzden a stale neprichadza dnes som si robila test a bol negativny😔 aky vytok ma mat zena ked je tehotna? ja uz neviem co robit z priatelom sa babetku nebranime no nejako sa nam nedari

zuzkalujza
autor
5. dec 2019

@usla35 nie, žiadne ATB ani stres.

zuzkalujza
autor
5. dec 2019

@majkuliik ja som nemala na začiatku tehu žiaden výtok ani raz (tehu 2 x). Takže neviem, ale viem, že niektoré ženy mávajú. Je to asi individuálne.

majkuliik
5. dec 2019

No ved preto sa pytam lebo kazda to ma trochu inac 😀 a test ti kedy ukazal ze si tehu?

zuzkalujza
autor
5. dec 2019

@majkuliik pri prvej som si nerobila test, išla som rovno k Dr, keď mi meškala mrcha 3 dni a grcala som už viac ako 10 dni v kuse. Pri druhej v prvý deň vynechania cyklu mi ukázal test //.

siska53
5. dec 2019

@zuzkalujza pozeram.na vek.. hm.. to u môže zacat haprovat trosku aj cyklus.. ak ste ale pracovali na babatku, tak sanca este je.. ale mohlo prist aj k nejakej hormonalnej nerovnovahe.. ja som to tiez mala zaciatkom.roka.. tak, ze mne prosto meskali.. ale predmenstruacne priznaky boli, stale som cakala, nakoniec prisla po 2 tyzdnoch.. a mala som.potom.spinenia kazde 2 tyzdne..a zrazu sa to vratilo do normalu..

zuzkalujza
autor
5. dec 2019

@siska53 na preventivke ked som bola v juli mi dr povedal, ze do prechodu mam daleko. Ze vsetko zatial funguje velmi dobre. Tak neviem. Ale napadla aj mna taka moznost, zial 😥

siska53
5. dec 2019

@zuzkalujza aj mne to vravel, ze to este na to nevyzerá.. ale zas.. som.citala, ze nez nastane prechod, moze zacat obdobie, dost dlhé, aj 10rokov, kedy moze uz cyklus obcas zahaprovat..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre