Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009
Prajem co najskor vytuzene // na testikoch,a o par mesiacov babatko v naruci
Ahojte babenky nech sa nám tieto novoročné priania čím skúr splnia
Tiez sa pripajam,aby tento rok bol plodnejsi,ako ten minuly a hlavne vela zdravia
ahojte kocky.
Vsetkym vam prajem do noveho roka splnenie vsetkych vasich tuzob. A hlavne co najskor // na testikoch
nova tema.super.aj ja sa pripajam ak mozem a budem vitana nech nas uz tento rok 2009 isti plodnostou a nech coskoro objavime vituzene // alebo aspon babetko v naruci.dufam ze tento rok bude pre nas lepsi. rok 2009 bude nas.
kočky, vy už snažilkujete dlhšie alebo len teraz začínate?
govinda tak ja cca 3 mesiace ale skor len 1
ahojte babenky tiez sa pripajam k blahozelaniam a my sa snazime asik tak 8-9 mesiac
my 2 rok a 4 mesiac.
Ahojte, my sa snazime rok a zatiaľ bez úspechu. Dúfam, ze nám to vsetkým vyjde v r. 2009
jaj baby tak som rada, že sa to tak rozbehlo a verte tomu, že tento rok je náš
My sa sanžíme cca rok a stále nám to nevychádza ale ja už viem prečo. Lebo sme čakali na rok 2009
ahojte, tiez sa pripajam a zelam nam vsetkym vytuzene kolajnicky //
jej lopezka ty máš doma teda pekné slečinky
mishelines.....bohuzial nie su moje to su deticky mojich sestier ja zatial cakam na 1.zazrak
a ty ako?
ahojte holky...uz mesiac mi meškaju....a mam skoro setky priznaky tehotenstva..no len nevem či si to namyslam...alebo čo...v sobotu som si robila test..a vyšla jedna / tak uz fakt neviem
ahoj ftulienka, mna zatim taketo postretlo len raz sice nebolo to mesiac, ale iba 8 dni.....co sa mi ale nikdy predtym nestalo .....tiez som mala kopu priznakov .......ale testy negativne ....pak prisla MS
ale ked je to uz mesiac, mozno to nieco znamena
Ahojte... tak nech sa nam vsetkym splni to po com najviac tuzime
lopezka..no veru..je to viac nez mesiac....tak preto mam obaf..bud neni so mnou dačo ok....alebo testy ukazuju zle...takze neviem... najlepšie mi to asi potvrdi doktor....ale polemizuje sa o tom dobre..čo keby a tak
juj eftulienka ani nehovor presne viem, o com hovoris
no skus este pockat.....testy sa mozu aj mylit ..... a priznaky ake?
uz som ich spominala tu....bolenie v podbrušku..hlavy, prsniky plne a na nich žilky..teplotu v...mam zvyšenu 37,2 ...pocit na zvracanie....a tak...nevem no
eftulienka....no podla toho co pises, vyzera to super
snad to nemas len vo svojej hlave
no dufam ze nie...ale tie testy ma metú....ja uz nevem..ked sa tesim ze ich idem robit a vzdy je tam /
eftulienka verim, to cakanie musi byt hrozne no ale neporadim Ti, treba len cakat .....alebo ist k lekarovi a dozvediet sa pravdu .....snad tu krajsiu
no jednoznačne ak povie ze niesom tehu tak potom mam ine problemy..no ale to uz budem riešit pak....dakujem za pokec..utekam uz z netu..pekny vecer a zelam ti nech sa dari......a ja si počkam da doktora
jasne, budem drzat palce
eftulienka tak to ozaj vyzerá sľubne veľmi ti držím palčeky aby ti to vyšlo a pekný večer prajem
jejda, nova tema a uz nadejna tehulka ? to celkom pekne zacina
lopezka juj tak sorry ale zasa máš krásne neterky ja sa tiež pokúšam o prvé sice 3. ale ak to dotiahnemem konečne do konca tak 1:
mishelines, teraz som ta trochu nepochopila, sorry ..........
co 1. a co 3. ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prajem NAM VSETKYM aby tento rok skoncil bud s // alebo uz s babatkom v naruci