ahojte doktor mi povedal ze po femibione sa rodia velke deti…. mate tu niekto realnu skusenost? 🤷🏻♀️
ja som nebrala Femibion resp. vysadila som ho po 1. trimestri a mam velke dieta - mne moj lekar povedal, ze to je hlupost, tiez som to pocula od kohosi 🤷♀️
Tak to som este nepocula, ze by zrovna velkom dietata vedel Femibion ovplyvnit :D
@lenagawel Brala som femibion pri mladsej dcere a rozmery mala velmi podobne ako starsia (bez Femibionu).
Femibion som užívala asi rok pred plánovaným tehotenstvom, deti normálne veľké, 50 cm, 3 kila
Nie, podla mna sa nerodia velke deti po femibione, ja som mala 47cm a 2950g
Brala som femibion celé trhu a dcéra mala 47cm a 2800g
femibion som brala cele tehu, dokonca aj nejaky cas pred planovanym tehu. A deti mali 42cm - 2130g a 43cm - 2140g.
Takze, nie, neplati to.
Nikdy som femibion nebrala ale take velke dieta ma minimum zien 😀 Su to geny, z tabletiek Vam nenarstie maly obor 😂
@lenagawel femibion cele tehu,mala mala 2850g
Brala som femibion, maly mal 3000g a 48cm
Tiež som to počula - brala som ho iba 6 mesiacov, malý mal v termíne 2820g. Je pravda že pred 30 rokmi bola štandardna váha novorodenca cca 3 kila... teraz 4 kilové nie su žiadnou raritou. Väčšina kamošiek mala 4 kilové bäbätka 🙈
@lenagawel ja som pocula, ze z kys. listovej všeobecne, ale ci je to pravda..
@lenagawel ja som nebrala okrem kyseliny listovej nic a chalani 4640g a 4240g tiez mi povedali ze to nema suvis s doplnkami ale genetika a predispozicia podla rodicov
ono by som takymto veciam moc neverila. proste neda sa s urcitostou povedat, co taketo veci sposobuje na isto, kedze kazdy organizmus matky je proste iny
@lenagawel blbost...moj mal 3,2 kg a to som ho 2 tyzdne prenasala
@lenagawel spytaj sa doktora ci na to jeho tvrdenie existuje studia 🙂 ono ti nasi doktork ani nevedia ani napr to ze sa da rodit aj v inej polohe ako na chrbte priviazana k postely
Je to hlupost.. Iba sa to hovori ale vobec to nieje pravda, pamatam ako mi to pani v lekarni povedala ked som si kupovala Femibion a povedala som to potom mojej doktorke a ta ma vysmiala, ze kde v akej lekarni mi pobedali taku blbost😂
Ahoj, počula som to tiež od lekára, ale v mojom prípade to neplatilo, brala som ho a syn mal 2 860 váhu...
Nebrala som, syn mal 4650g, druhy 3350 a dcera 4090g. Ak raz je to genetika tak budu take tie deti.
Nebrala som a moje deti mali 4 kg obidve 🙃
Mne sa v 37tt narodilo bábätko s váhou (nie dĺžkou na dĺžku zodpovedalo týždňu) väčšou ako mali bábätká čo boli prenášané. Brala som femibion celé tehotenstvo, ale aj tak vôbec neverím tomu, že by to bolo z toho
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenagawel Ja som brala Femibion a mam velke dieta :D Ale nemyslim si, ze to ma suvis 😃 My to mame v rodine, ze sa velke babatka rodia.