Ročné snaženie sa o bábo

abigail45
14. okt 2024

Dobrý deň, už rok sa aktívne snažíme o dieťatko. Základne vyšetrenia ako AHM, hormonálny profil som absolvovala a všetko je v poriadku. Dokonca mám aj potvrdené že ovulácia prebieha. Som pacientka na endokrinologií lebo mám zníženu funkciu ŠZ ale hodnoty TSH už mám na dobrých číslach. Priateľov spermograf bol veľmi dobrý. Rozmýšlam nad vyšetrením HyFoSy (zápaly ani nič obdobné som nikdy nemala) a potom najpravdepodobnejšie IVF. Ako vitamíny beriem selén/zinok a kyselinu listovú.
Mate odporúčania na potenciálne ďalšie kroky ?

h2
14. okt 2024

@abigail45 Sledovať si ovuláciu.

petraa2022
14. okt 2024

@abigail45 snazit sa dalej. To pride ked to nebudete cakat.

sense
14. okt 2024

@abigail45 chod na to hyfosy ( tiež som nemala zápaly. Mne to robili hneď potom ako zistili že hormóny, amh je v poriadku aj pravidelné ovulujem. Ako aj hyfosy vyšlo dobre a potom sa rozhodni čo dalej

luciaruz
14. okt 2024

My s muzom tak isto. Obaja zdravi a nedarilo sa. Kupila som ovulacne pasiky a šup na prvy krat👶🏻

bambulka711
14. okt 2024

@abigail45 oni veľmi záleží aj od veku, aj od problému. Môže byť skrytý a treba ho hľadať.

abigail45
autor
14. okt 2024

@sense možem sa spýtať ako ste potom postupovali?

abigail45
autor
14. okt 2024

@bambulka711 Obaja máme do 30 rokov, iste nie sme starí. A mám strach čo môže byť skryté ... Dúfam, že čo najskor na to prídeme

luciaruz
14. okt 2024

Chodte na kliniku reprodukcie. Absolvujes detailnejsie vysetrenie. Nasledne prvy krok injekcia na dozretie vajicka, planovany sex.

bambulka711
14. okt 2024

@abigail45 strach netreba mať. Väčšinu vecí vedia pekne odhaliť a liečiť a vy sa dočkáte bábätka 🙂 treba ísť do CAR, oni vám vezmú krv a porozprávajú sa s vami a podľa výsledkov vás keď tak pošlú a ďalšie vyšetrenia.

fido69
14. okt 2024

@abigail45 Počatie je zazrak. A ten väčšinou prichádza práve vtedy, keď ho nikto nečaká.
Základom je byť v úplne pohode. Užívajte si vzájomnú lásku a rozkoš a hlavne nestresuj seba a partnera neustálym očuravanim testov. Pokiaľ máš zdravotné testy v poriadku, tak ešte rok nechaj veciam voľný priebeh. 😉

mabose
14. okt 2024

@abigail45 sledovať ovulaciu, alebo požiadať dr o tabletky my sme sa rok snažili a nič dr predpísal lieky a podarilo sa

abigail45
autor
14. okt 2024

@mabose môžem sa spýtať ake tabletky ste brali? Dakujem

mabose
14. okt 2024

@abigail45 prv clostilbegyt, potom mi pichli injekciu a potom duphaston, ďalší mesiac som mala mať pauzu a potom prísť zase už som neprišla lebo sa podarilo, predpísal mi ich môj gynekológ, mala som problém s ovulaciou

sense
14. okt 2024

@abigail45 my sme šli na iui ale teda jedno nedopadlo dobre, druhé zastavili kvôli trom folikulom , dva mesiace na to som otehotnela prirodzene. Žiaľ prišli sme o to v 8tt kvôli veľkému hematomu pod placentou....

natuliatko777
14. okt 2024

@abigail45 neriesit sex len vtedy ked je ovu a uzivat si

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre