Robím si ovulačné testy

28. okt 2023

Ahojte robím si ovulacne..od 10 DC robim preistotu dve značky. Väčšinou som mávala ovuláciu na 21 DC ..no som mesiac po laparoskopii...množstvo vitamínov jem ..fytasoja od 2 DC a myslíte že by som mohla mať najbližšie dni ovuláciu?

majulka098
28. okt 2023

Môže a nemusí, to bude stále iba hádanie, výkyvy LH hormónu sú bežné v cykle ... skús aplikáciu premom, tam fotiť testy a ti aj vyhodnocuje testy a zakresľuje do grafu .. prípadne k tomu merať bazálnu teplotu

autor
29. okt 2023

@majulka098 ahoj ..meriam si každé ráno v ten istý čas a skúsim aj ten premom. Len mám brať duphaston od 15 DC 10 dni dve tbl a bojím sa že ak nebude teraz tak mi ju zablokuje

majulka098
29. okt 2023

Kvôli čomu je naordinovaný duphaston, ako po laparke? ... Brala by som ho až po vyznačení ovu (dohodnúť sa s doktorom prípadne na folikulometrii pri ďalšom cykle aj), apka vyznačí po 3 dňoch vyššej teploty, možno tá ovu toho 11teho bola, zatiaľ ešte ťažko povedať ... Je fajn odsledovať aj hlien/výtok prípadne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre