Ahojte robím si ovulacne..od 10 DC robim preistotu dve značky. Väčšinou som mávala ovuláciu na 21 DC ..no som mesiac po laparoskopii...množstvo vitamínov jem ..fytasoja od 2 DC a myslíte že by som mohla mať najbližšie dni ovuláciu?
@majulka098 ahoj ..meriam si každé ráno v ten istý čas a skúsim aj ten premom. Len mám brať duphaston od 15 DC 10 dni dve tbl a bojím sa že ak nebude teraz tak mi ju zablokuje
Kvôli čomu je naordinovaný duphaston, ako po laparke? ... Brala by som ho až po vyznačení ovu (dohodnúť sa s doktorom prípadne na folikulometrii pri ďalšom cykle aj), apka vyznačí po 3 dňoch vyššej teploty, možno tá ovu toho 11teho bola, zatiaľ ešte ťažko povedať ... Je fajn odsledovať aj hlien/výtok prípadne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže a nemusí, to bude stále iba hádanie, výkyvy LH hormónu sú bežné v cykle ... skús aplikáciu premom, tam fotiť testy a ti aj vyhodnocuje testy a zakresľuje do grafu .. prípadne k tomu merať bazálnu teplotu