Reproimunológia Nitra - výsledky partnera

laucia
10. feb 2022

Prosim Vas je tu niekto kto absolvoval vysetrenie na repordukcnej imunologii v Nitre (Dzurila) ? Zaujimalo by ma, ci ste vysledky spermiogramu mali uz v ten den na konzultaciach. Viem, že ostatné krvné markery budu az po cca mesiac. Vopred velka vdaka 😉

petamich
10. feb 2022

nie, davaju az kompletne vysledky - aspon nam dali a konzultaciu sme mali az ked boli vsetky vysledky

zuzulka01
12. feb 2022

@laucia dobrý deň. Prosím vás, brali krv aj partnerovi alebo len vám? My ideme na vyšetrenie v máji, tak by ma zaujímalo ako to prebieha. Ďakujem

simik411
12. feb 2022

Ahoj aj nám dala všetko spolu nič v ten deň to sa nebudú obťažovať .

simik411
12. feb 2022

@zuzulka01 ahoj tebe krv mužovi spermie 😃 kelimok, kľúče od wcka a nech sa páči. Jemu nepotrebujú robiť rozbor krvi v jeho tele dieťa rásť nebude , jeho len spermiogram musia vedieť v akom stave je 🙂 ak by ste išli na genetiku tam asi berú obom aby zisťovali či ste obaja ok a nejak to nebráni v počatí medzi vami dvoma priamo, ale tam sme neboli tak to neviem ako prebieha 🙂

zuzulka01
12. feb 2022

@simik411 ďakujem za info. My už jedno dieťa mame, len bohužiaľ som mala 3 potraty, tak nás doktorka poslala na vyšetrenia. A prosím výsledky sú za mesiac, dva?

simik411
12. feb 2022

@zuzulka01 no my sme to absolvovali 2r dozadu, teraz neviem koľko sa čaká ale tuším mi niekto vravel že opäť dlhšie ale áno tak sme my 2mes určite čakali ak nie viac. Dlho no .. tak hlavne že jedno máte a druhé sa hádam podarí tiež 🙂

zuzulka01
12. feb 2022

@simik411 ďakujem 🙂

petamich
12. feb 2022

@zuzulka01 6-8 tyzdnov

laucia
autor
14. feb 2022

Ďakujem za info...som ratala, že vysledky budu tak za mesiac... ale ved uvidime 🙂 vdaka

laucia
autor
17. feb 2022

baby este jedna otazka... asi cudna trosku ale ja uz cakam nekonecne na tieto vysetrenia a hned po odbere sa chceme zacat snazit v dalsom cykle kedze uz je to pol roka.... myslite ze s tym budu mat tam na repro imuno problem kedze vysledky budu az neskor...

petamich
17. feb 2022

zalezi od toho preco ste tam isli - nedari sa, dari sa ale konci to nedobre? no oni s tym mat problem nebudu, len ak nahodou by sa to podarilo a nebodaj nedopadlo dobre a bude treba este cosi, tak budete zbytocne cakat dalsich myslim 6tyzdnov, lebo skor odber neurobia kvoli tomu, ze hormony a ine veci sa musia vratit do "normalu" a pripadne aj ak nieco zistia, tak liecba moze mat kontraindikaciu s existujucim tehotenstvom

ja chapem tej tuzbe, bola som tam po dvoch potratoch a tych 6-8 tyzdnov cakania na vysledky mi prislo nekonecnych ale dobre som spravila, ze sme pockali, dopadlo by to velmi pravdepodobne rovnako - takze ja odporucam pockat ale je to na vas

laucia
autor
17. feb 2022

@petamich, Uplne rozumiem a v zasade suhlasim, je to logicke. ja som po 1 potrate a s pocatim sme problem nemali, islo to hned. Akurat v 9 tyzdni MA z genetickych pricin (po kytere robili genetiku). My mame genetiku ale okay. Toto som riesila tak preistotu nakolko mam autoimunitne ochorenie o ktorom viem a aj sa liecim, cize uz aj tak beriem prednison co je imunosupresivum-kortikoid... Cize mi toho vela ani podat nemozu. Kedze som mala cakat 6 mesiacov tak som si povedala ze teda ich vyuzijem aspon na vsetky vysetrenia od horm. profilu az po tuto repro imunologiu. Len som teda necakala ze na termin budem cakat 3 mesiace a este dalsie 2 na vysledky...

petamich
17. feb 2022

@laucia hej aj u nas tri pokusy a tri uspesne len tie dva zial skoncili ako skoncili a potom kym sme vsetky testy absolvovali, vysledky pozbierali no na porazenie 🙂 takze uplne chapem a ak uz viac menej viete pricinu, tak mozno ani nemusite cakat, kazdopadne velmi drzim paste 🙏🏻🤞🏻

laucia
autor
17. feb 2022

@petamich dakujem ... ved uvidim co mi povedia a zasa hrotit to samozrejme nechcem...tak budem dufat, ze ma podporia 🙂 uvidime

laucia
autor
21. feb 2022

Len pre info... V NR sa caka na vysledky 4 tyzdne 😉☺️ dnesna aktualna informacia... Ak by to niekomu v buducnosti pomohlo 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre