Prosim Vas je tu niekto kto absolvoval vysetrenie na repordukcnej imunologii v Nitre (Dzurila) ? Zaujimalo by ma, ci ste vysledky spermiogramu mali uz v ten den na konzultaciach. Viem, že ostatné krvné markery budu az po cca mesiac. Vopred velka vdaka 😉
Ahoj aj nám dala všetko spolu nič v ten deň to sa nebudú obťažovať .
@zuzulka01 ahoj tebe krv mužovi spermie 😃 kelimok, kľúče od wcka a nech sa páči. Jemu nepotrebujú robiť rozbor krvi v jeho tele dieťa rásť nebude , jeho len spermiogram musia vedieť v akom stave je 🙂 ak by ste išli na genetiku tam asi berú obom aby zisťovali či ste obaja ok a nejak to nebráni v počatí medzi vami dvoma priamo, ale tam sme neboli tak to neviem ako prebieha 🙂
Ďakujem za info...som ratala, že vysledky budu tak za mesiac... ale ved uvidime 🙂 vdaka
baby este jedna otazka... asi cudna trosku ale ja uz cakam nekonecne na tieto vysetrenia a hned po odbere sa chceme zacat snazit v dalsom cykle kedze uz je to pol roka.... myslite ze s tym budu mat tam na repro imuno problem kedze vysledky budu az neskor...
zalezi od toho preco ste tam isli - nedari sa, dari sa ale konci to nedobre? no oni s tym mat problem nebudu, len ak nahodou by sa to podarilo a nebodaj nedopadlo dobre a bude treba este cosi, tak budete zbytocne cakat dalsich myslim 6tyzdnov, lebo skor odber neurobia kvoli tomu, ze hormony a ine veci sa musia vratit do "normalu" a pripadne aj ak nieco zistia, tak liecba moze mat kontraindikaciu s existujucim tehotenstvom
ja chapem tej tuzbe, bola som tam po dvoch potratoch a tych 6-8 tyzdnov cakania na vysledky mi prislo nekonecnych ale dobre som spravila, ze sme pockali, dopadlo by to velmi pravdepodobne rovnako - takze ja odporucam pockat ale je to na vas
@petamich, Uplne rozumiem a v zasade suhlasim, je to logicke. ja som po 1 potrate a s pocatim sme problem nemali, islo to hned. Akurat v 9 tyzdni MA z genetickych pricin (po kytere robili genetiku). My mame genetiku ale okay. Toto som riesila tak preistotu nakolko mam autoimunitne ochorenie o ktorom viem a aj sa liecim, cize uz aj tak beriem prednison co je imunosupresivum-kortikoid... Cize mi toho vela ani podat nemozu. Kedze som mala cakat 6 mesiacov tak som si povedala ze teda ich vyuzijem aspon na vsetky vysetrenia od horm. profilu az po tuto repro imunologiu. Len som teda necakala ze na termin budem cakat 3 mesiace a este dalsie 2 na vysledky...
@laucia hej aj u nas tri pokusy a tri uspesne len tie dva zial skoncili ako skoncili a potom kym sme vsetky testy absolvovali, vysledky pozbierali no na porazenie 🙂 takze uplne chapem a ak uz viac menej viete pricinu, tak mozno ani nemusite cakat, kazdopadne velmi drzim paste 🙏🏻🤞🏻
Len pre info... V NR sa caka na vysledky 4 tyzdne 😉☺️ dnesna aktualna informacia... Ak by to niekomu v buducnosti pomohlo 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie, davaju az kompletne vysledky - aspon nam dali a konzultaciu sme mali az ked boli vsetky vysledky