Reprodukčná imunológia u MUDr. Dzurillu - skúsenosti

lapaloma1987
14. máj 2020

Ahojte, ma niektora z vas skusenost s repro.imulologiou v Nitre? U Dr Dzurillu? Ale co najktualnejsiu..nie staru... kolko dlho sa caka na objednanie, kolko sa plati a pod. Dakujem pekne za odpoved ❤

dominikahr
14. máj 2020

Ahoj. Ja nemám s dzurilla ale s Prešovom je to tam i veľa lacnejšie. A je tu stránka IVF skúsenosti rady a úspechy. Tam ti baby poradia aj co sa týka dzurilla

lapaloma1987
autor
14. máj 2020

@dominikahr to mam velmi daleko 😪

dominikahr
14. máj 2020

@lapaloma1987 aj my sme to mali 400km ale spravili sme si výlet. Skus tu skupinu o IVF tam baby stále poradia

lapaloma1987
autor
14. máj 2020

@dominikahr a myslis ze nitra je horsia ako presov? Aj ti toto vysetrenie pomohlo k vytuzenemu dietatku??

princess59
14. máj 2020

ahoj my sme tam prvý krát boli pred dvoma rokmi a ešte stále tam beriem liečbu. Vstupné odbery boli vtedy 250€ (myslím že už to šlo cca o 100€ hore) a potom som tam chodila cca každých 6 - 8 týždňov na kontrolný odber (150€/odber). Teraz už skoro rok užívam imunoglobulín a poslednú kontrolu som mala niekedy na jeseň znova sa tam mám ukázať iba keby som chcela prerušiť liečbu ( nie je to najlacnejšie a nehradí to poisťovňa) alebo keby som ostala tehotná. Čo sa týka čakacích dôb sú dlhšie rátaj 3 mesiace a viac, doktorka robí iba pár dní v týždni, ale po prvotnom odbere už ťa budú objednávať pravidelne podľa potreby

lapaloma1987
autor
14. máj 2020

@princess59 ja som po neuspesnom ivf kde som mala 4 vklady... chceme skusit este jeden 🤷‍♀️ cyklus tak premyslam nad vysetreniami 😪🥰

dominikahr
14. máj 2020

@lapaloma1987 určite si sprav všetko. Ja len ze Prešov je oveľa lacnejší ja napr som platila 70€ co v Nitre sa platí oveľa viac.

princess59
14. máj 2020

@lapaloma1987 radšej choď hneď na vyšetrenia. my sme mali tiež neúspešné IVF tiež 4 vklady... jeden krát som potratila hneď na začiatku, a repro zistili problém... tak mi nasadili medrol cca na pol roka, ale ten nezabral tak mi dali imunoglobulíny a až po pár mesiacoch som mala dobré výsledky a išli sme do ďalšieho IVF. ET sa nepodaril a teraz čakáme kým otvoria hranice, ešte máme dva nanuky v Brne. Igampliu užívam stále 1x týždenne a asi budem aj celé prípadné tehotenstvo

lapaloma1987
autor
14. máj 2020

@princess59 tak ti drzim palce!!! Musim si to zajtra vsetko obvolat, idem kaderke tak mam volno 🤷‍♀️ aj prvykrat si vola v brne? My chodine do bystrice do heliosu 🤷‍♀️😔🥰

moznoze
14. máj 2020

@lapaloma1987 my dme boli pred rokom a platili sme 350€ za tie vstupné odbery, ale poviem ti stojí to za to,. Vďaka nim čakáme naše dieťatko.

gabu_lienka
14. máj 2020

@lapaloma1987 my sme boli tiez min rok, 350€ + 37€ odber ovu hlienu. Keby sme nemali odtial vysledky a diagnozu, tak by nase zazrakom pocate dietatko neprezilo. Na kontrolnych odberoch som uz neplatila, zalezi od diagnozy a co kontroluju. To vysetrenie stoji cca 1200€ a poistovna hradi 800... ostatne si doplacame.

balalea
15. máj 2020

@lapaloma1987 ja som bola tento rok vo februári. Mala som dve možnosti - posielalo má tam centrum len na zistenie cytokynov to by som platila neakych 70€. S manželom sme sinpovedali že dáme vyšetriť všetko, 350€ dokopy, presne mesiac po odbere som mala výsledky, keďže som z nr tak aj konzultáciu, ináč ich posielajú mejlom. Sestričky a dr veľmi prijemna
No a čo sa týka čakania, myslím že teraz to bude na dlhšie , 😕

princess59
15. máj 2020

@lapaloma1987 ďakujem. Prve ivf sme mali v heliose v MT, boli sme tam relatívne spokojní ale sama Dzurillova nám odporúčala Brno práve kvôli kvalitnejšej embryologii...tak sme vyskúšali tam. A musím povedať že MT sa na Brno ani nechytá

lapaloma1987
autor
15. máj 2020

Tak sa mam objednat priamo u nich alebo konzultovat toto vysetrenie v heliose? Chapes... neviem co mam spravit, ze ci sa spytat ba to vysetrenie v car alebo rovno zavolat Dzurillovej 🙏🙏🙏

princess59
15. máj 2020

@lapaloma1987 v heliose mi dali výmenný lístok, síce s nevôlov ale dali. V MT moc tieto vyšetrenia neuznávajú.... Zavolaj si do Nitry, objednaj sa a sestrička ti povie čo budeš potrebovať je veľmi milá. Ak by ti nezdvihali telefón tak pošli mail a ten reagujú vždy

lapaloma1987
autor
15. máj 2020

Uz som pisala so "dzurillu" o termin objednania 🤷‍♀️

princess59
15. máj 2020

@lapaloma1987 budem držať palce nech ti dajú čo najpozitívnejší termín 💪💪💪

dominikahr
15. máj 2020

@lapaloma1987 A nepremyslala si nad zmenou centra? Ja som z BB odišla do ISCAR MT a oveľa lepšie aj prístup všetko spravia všade pošlú a hlavne všetko vysvetlia.

lapaloma1987
autor
15. máj 2020

@princess59 dakujeeeeeeem.... sama som zvedava 🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ potom sem napisem

lapaloma1987
autor
15. máj 2020

@dominikahr ja sama neviem co spravit... ja som bola z heliosom spokojna... teda spokojna s pristupom hlavneho lekara asi najviac.... uz ked maju nejake vysetrenia a poznaju ma... sama aa trapim nad touto myslienkou... a myslim, ze ked helios ma zastupenie aj v cexhach mozno maju slusenosti ine... myslim, ze sa rozhodnem az ked budem mat vysledok z rwpro.imuno a aj stitnu si chcem dat skontrolovat... v akom roku si bola v bb?

dominikahr
15. máj 2020

@lapaloma1987 minulý rok a to ze som odtiaľ odišla bolo najlepšie rozhodnutie. Ja som zase s Krajkovicom spokojná nebola. Tlačil ma do darovaných vajíčok aj keď mam 29 rokov a AMH 6.6 no zlu kvalitu vajíčok. Ale aj tak inú možnosť mi nedával len darované. Ani žiadne vyšetrenia ako reprodukčna hemto a genetika som podľa neho nepotrebovala. A najlepšie bolo keď mi povedal ze nech nestráca čas nech idem hneď do darovaných lebo strácam čas a mladšia už nebudem. No pre mňa otras. Plakala som celú cestu domov.

janka_kubko
28. máj 2020

@lapaloma1987 ahoj prosim mozem sa spyta aky termin Ti dali u Dzurillu? Ja sa tam prave snazim dovolat, neviem ci pisat email je efektivne, ci reaguju skoro. Dakujem pekne a drzim palce🍀

lapaloma1987
autor
28. máj 2020

@janka_kubko ahoj,.pisala som email na repro@dzurilla.com lebo tiez som sa nevedela dozvonit a tak som volala na ine oddelenie a tam mi poradili napisat email a zareagovali myslim do 3-4 dni a termin mi dali o mesiac od odpovede od nich.. takze polka juna je nasa... som svedava a zaroven sa aj hrozne bojim aby mi nieco nenasli... ale zas sa utesujem, ze ied najdu budu liecit 🤷‍♀️🤷‍♀️🥰🥰🥰

janka_kubko
28. máj 2020

@lapaloma1987 no mne medzitym uz aj odpisali a dali mi termin na buduci tyzden, vraj sa im nieco uvolnilo. Ale hned sme ho aj zrusili lebo ja som cerstvo po potrate a musi byt aspon dva mesiace odstup. Tak ideme koncom jula. Ja myslim ze vzdy je lepsie ked sa najde nejaka pricina ako nic. Aspon sa da riesit, dnes uz vacsina diagnoz ma nejake riesenia, alternativy... velmi drzim palce🍀🍀🍀

lapaloma1987
autor
28. máj 2020

@janka_kubko potratila si po ivf? Ja mam tie potraty za sebou minuly rok a kym sa pustim do ivf tak si chcem spravit vsetko co som si nastudovala ....hej to mas oravdu, ze je lepsie ked maju co liecit ako nic... v mojom pripade mam prist ja nalacno na krv a manzel na spermiogram. A potom na obed mame aj konzultaciu... ❤

janka_kubko
28. máj 2020

@lapaloma1987 nie, otehotnela som zakazdym prirodzene. Ale uz uvazujem aj nad ivf pretoze ak je nahodou problem ze uz mam malo kvalitnych vajicok, tak oni pomozi vybrat to najlepsie a zaroven urobia predimplantacnu genetiku. Mam 44 rokov...

marculik
13. júl 2020

@princess59 ahoj ani tebe teda medrol nepomohol k tehu?

princess59
14. júl 2020

@marculik ahoj nie brala som ho cca pol roka a vôbec sa mi nezmenili výsledky tak mám igampliu... Tu užívam už cca rok, a zrovna som po spontánnom potrate v 7 týždni. Teraz idem začiatkom augusta na kontrolu tak som zvedavá ako dopadnem lebo už mi nemajú moc čo dať 🤷🤷 celé je to iba náhoda asi....

marculik
14. júl 2020

@princess59 ach to mi je luto,ale tiež si myslim že cele je to o štasti ,kiež by sme mali viac šťastia čo sa tohto tyka 😥

marculik
16. júl 2020

Ahojte baby a je tu niekto čo mala celularnu odpoveď voči spermiam a aj tak vam to vyšlo bez medrolu či inej liečby?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre