Reprodukčná imunológia - priebeh vyšetrenia

matus7030
19. apr 2021

Ahojte. Kto absolvoval toto vyšetrenie? V akom centre? Ako to prebiehalo? Vyšetrujú oboch partnerov? Pomohlo vám to vyriešiť problém s otehotnením? Ďakujem 🙂

petamich
19. apr 2021

my sme boli v Nitre u Mudr. Dzurillovej a tam vysetrovali oboch - partner vzorka ejakulatu a mne brali krv - riesili sme ale problem s udrzanim nie otehotnenim

andrejocka36
19. apr 2021

@petamich ak sa môžem opýtať, tak vám aj niečo našli na reprodukčnej?

petamich
19. apr 2021

@andrejocka36 nam nie, u nas bol problem hematologicky

andrejocka36
19. apr 2021

@petamich ďakujem. lebo aj mňa čaká vyšetrenie na reprodukčnej a kopu ďalších...

petamich
19. apr 2021

@andrejocka36 my sme tiez boli kade-tade, na reprodukcnej mi sice vysla jemne zvysena hodnota tych NKC a odporucili zvazit liecbu infuziami (lipidy), gynekolog ale povedal, ze by to ignoroval, ze najnovsie studie dokazuju, ze hodnota NKC v krvi nemusi korespondovat s tou v maternici a patrali sme dalej a teda uzavreli sme to tou hematologiu

som velmi dufala, ze najdu "nieco" co sa da jednoducho riesit a bude pokoj...drzim paste i vam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

dejna_
21. apr 2021

@matus7030 mňa to čaká budúci utorok idem do imunovitalu v Ba a budú tam riešiť len mňa .v Nitre riešia aj muža. Žene vraj berú len krv a nejaký pokec vy tam mal byť s lekárkou čim.som si prešla.

andrejocka36
21. apr 2021

@petamich na hematológií zo základných vyšetrení zatiaľ zistili, že mám zvýšené anti-kardiolipinové protilátky. 2x som prišla o bábätko, vraj aj to môže byť príčina. 1x po potrate mi robili odber, tam bola hodnota 17,35 a 2x čo som ešte bola tehotná, tak počas tehotenstva mi robili odber a boli zvýšené na 17,78. Pričom hodnota je 0-10. Idem ešte na hematológiu do iného miesta, kde mi spravia odbery aj na trombofílne mutácie a čakajú ma ďalšie vyšetrenia...

petamich
21. apr 2021

@andrejocka36 priznam sa, ze toto ani neviem co je, kazdopadne nech spravia kompletne testy idealne a ak je moznost, tak ziadat aj ten syndrom lepivych dosticiek, ten nerobia bezne a byva to tiez casto pricina, drzim paste! my sme zial tiez mali rovnaky scenar, 2x potrat ale teraz klop klop uz som v 29tt, picham fraxiparine a vyzera to tak, ze pomohol 🙂

andrejocka36
21. apr 2021

@petamich chvála bohu, že ti fraxiparine zabral, už len dôjsť šťastne do cieľa 🙂 Kebyže niečo nedaj Bože nájdu, tak nech sa to dá liečiť a lekári nastavia adekvátnu liečbu... Strašne sa bojím všetkých tých vyšetrení :(

petamich
21. apr 2021

@andrejocka36 ano presne toto som si i ja hovorila, nech najdu nieco, co vedia "jednoducho" vyriesit - drzim velmi velmi palce! 🍀🤞🏻

andrejocka36
21. apr 2021

@petamich ďakujem. Aj ja tebe 🍀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre