ahojte žianky,
chcem sa opýtať či niektorá z vás má skúsenosti s reprodukčnou genetikou , konkrétne s klinikou Reprogen v BA? Ide o to, že už som mala niekoľko krát biochemické tehotenstvo , štítnu žlľazu mám ok, reprodukčná .imunologia tiež v poriadku, na hematologii som sledovaná ale v poriadku, jediné čo teda mám je trombofilná mutácia faktor V leiden heterozygot, chodím k Mudr Drakulovej takža tam mám istotu, že keby je to hematologický problém tak by to riešila. No a teda v pondelok by sme mali ísť na genetiku ale kedže sú tam dosť vysoké sumy tak ma zaujíma či už niektorá takéto niečo absolvovala. Ďakujem krásne 🙂
@amelie2017 dakujem za odpoved. Popravde tychto testov sa bojim najviac lebo sú to geny ...
Úprimne, reprogen je ťahač peňazí. Tam ti chcú nanutit všetko možné. Aj nemožné.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja sice nie na tej klinike, ale mame za sebou odbery, pretoze dcere nieco nahodou zistili. Zdedila to po mne. Mam translokaciu 13. a 14. chromozomu. 2 biochemicke pred dcerou. Syn sa nam podaril na prvykrat, robili mi aj amnio, on to nezdedil. Ale su pary, co s tym pocali dieta az v CAR a nie prirodzene. My sme mali stastie.