Ahojte baby v pondelok som bola na folikulometriu prvý krát bol to 13 DC dr povedal že folikuly sú.Som po liečbe clostylbegytom 5 dní 2 krát denne 1tbl dnes som bola na 16 DC bolo vidno 2 folikuly pomerne dosť veľké veľkost nepovedal. Povedal že sa máme snažiť aj každý deň. Lenže od 14 DC som mala začať užívať duphaston a dosť som čítala že blokujje ovulaciu . Cyklus mávam dost dlhý aj 40 dni. Máte niekto reálnu skúsenosť s bránim duphastonu pred ovu? Podarilo sa vám otehotnieť aj prvý cyklus s clostylbegytom? Ďakujem
@jaruska_12 áno aj ja som ho brala a blokoval mi ju
Ďakujem vám baby tak dobre že som nezačala brať . Len netuším kedy prebehne ovu keďže na folikulometriu už nemám ísť. Mám si kúpiť ovu testy sú spoľahlivé alebo keď je 16dc je to zbytočne? @soni111 @veronikaszabova
@jaruska_12 behom ovulacue nemas bolesti? Pripadne hlien?
@veronikaszabova no akurát dnes citim také rezanie pichanie v podbrušku vcéra keď som bola bolí 2 folikuly. Lenže včera sme tu mutu nemali iba predvčerom a dnes sa snáď zadarí ak nebude pozde. Pri tých bolestiach už ovulácia prebieha ako dlho je Potom ešte žena plodná
@jaruska_12 mne doktor kázal užívať až na tretí deň, (v sobotu nedeľu som mala ovu a od pondelka som mala začať užívať)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jaruska_12 duphaston ti ovulaciu zablokuje. Nasadila by som ho az vtedy, kedy by som si bola 100% ista, ze ovu prebehla.