Ahojte ako rychlo rastu folikuly pri clostyle? Urychluju aj ich rast?Planujeme inseminaciu lenze ja mam ovu zvycajne na 11-12den cyklu a bojim sa ze 11 den uz bude po ovu.10 den je sviatok a 9 den sa mi zda skoro.Nemate skusenosti? Dakujem
hm.. tak ja som v tom, ze iba rastu folikuly, ale nie, ze urychluje ovulaciu.. dufam, ze nie, lebo to tiez nestihnem teda 🙈
@ilovepizza a nevieš ísť skôr na folikulometriu? Ale to, že u mňa to je tak nemusí znamenať že aj u teba to tak bude
@ninka99865 mam ist den po dobrati, ale ked sme sa bavili, tak mi to tak prislo, ze klasicky na moj den ovu by to mohlo vyjst.. uvidime. snad po tolkych rokoch vedia, co robia 🙏. mne aj povedala, ze niekto na tento clostyl vobec nezareaguje, tak som sama zvedava
@ilovepizza jasne a prečo ti ho vlastne dala? Na kvalitnejšie vajka?
@ninka99865 ze sa moze viac folikulov vyvinut ako jeden. a ze ak budu dva, tak je vyssia sanca.. ak ich bude viac, tak nic 🙈 resp mozu sa vybrat a skusit oplodnit mimo, alebo pozriet, akej su kvality a tak
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je to individuálne. Moja ovulka je na 16-22 dc a s clostylom bola raz na 14 dc a raz na 16. Môj ale robí folikulometriu na 11-12 deň, tak svojmu skús povedať že potrebuješ aj skôr lebo svoju ovu máš skôr. Držím prsty 🍀