Včera som si robila ovu test a výsledok bol negatívny , robila som další dnes ráno o 10hod.a ukázali sa mi dve čiaročky 🙂 a pre istotu som si spravila ešte jeden teraz a výsledok zas negatívny ☹ .Je normálne aby mi to tak kolísalo?
Vopred Vám ďakujem za názory.
ano je to mozne, rano byva hladina HCG vyssia ako okolo obeda a vecer, ak by si si spravila test o jeden dva dni neskor uz by vysiel aj poobede pozitivny nakolko sa HCG kazdym dnom zvysuje. A ako pise igiana zalezi ci aj teesty boli oba rovnake lebo ak boli odlisne mozu byt inak citlive
aha sorry myslela som ze tehotensky....tak s ovulacnymi skusenosti nemam
U ovulacnych testov ide o to, aby ta testovacia ciarka bola minimalne taka silna ako kontrolna. Pokial tomu tak bolo rano a teraz uz nie, tak to znamena akurat tolko, ze ovulacia nastava niekedy prave teraz v najblizsej dobe.
Čaute baby v nedeľu som si urobila test po obede dve čiarky včera na ranný moc som urobila test jedna čiarka ráno vstanem a ms prišla 🤦♀️🤦♀️ prosím vás stretli ste sa stim už niektorá?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@rencika8 rano byva koncentracia HCG vyssia ako pocas dna, kedy viac pijes a moc je zriedeny. Preto ti mohol ak si tehu vyjst test pozitivny. Robila si si tu istu znacku? Skus si urobit este zajtra rano, ak bude pozit. tak si tehu