Rady, tipy a skúsenosti, keď sa nedarí otehotnieť

gizelakresova
8. máj 2018

Zienky prosim poradte alebo napiste vase skusenosti ako sa vam podarilo otehotniet. Ja uz neviem co mam fakt robit😞 skusam mometnatne Inofolic a manzel Folandrol a zatial nic 😖😖😖

mariannamk
8. máj 2018

@gizelakresova a boli ste uz na prvych vysetreniach ako hormonalny profil, folikulometria a spermiogram? prv, nez ty ci manzel skusite vitaminy, pouvazujte aj nad tymto. a ako dlho sa snazite? skusala si merat bazalku co pouzivat ovulacne testy?

helenanovakova
8. máj 2018

Nedarilo sa mi otehotniet dva roky. Nic sme neriesili. Ziadne vysetrenia,lieky,nic. Brala som to uvolnene. Ze ked to bude mat prist, tak to pride v spravny cas a ked to nepride nikdy,tak to tak ma skratka byt. Prislo to v skutocne idealny cas. Psychika a mentalne, dusevne a duchovne nastavenie robi najviac.

lulica
8. máj 2018

Moj svedok so zenou tiez nemohli otehotniet. On sa rozhodol prestat fajcit a uplne prestal pit alkohol teda pivo a tak... nieze by pil ale proste vysadil a po troch mesiacoch otehotnela

lilyianka
8. máj 2018

@gizelakresova nam nepomohlo vobec nic...a uz je to 3,5r..
Ziadne doplnky, vitaminy, bylinky, akupunktura, gely, ovu testy a ani IVF

catherinah
8. máj 2018

Mne tiez nic.

katharines
8. máj 2018

Enzymotetapia, vit D3, omega-3 kyseliny, orechy, cvicenie, psych. nastavenie ........

gizelakresova
autor
9. máj 2018

U mojho gynekologa som bola. Robil vsetky mozne testy, vraj vsetko je v poriadku. Ze mam cakat. Ale ja uz cakam 2 roky a nic nepomaha. Ziadne vitaminy, ani zmena zivotneho stylu. Pan Doktor povedal ze ked to nepojde prirozdene mame skusit umele oplodnenie. 😞😞😞😞😞

gizelakresova
autor
9. máj 2018

A dakujem baby za vase skusenosti 😘

katharines
9. máj 2018

@gizelakresova ak chces, napis ip.

katharines
9. máj 2018

@gizelakresova a co vsetko ste absolvovali.

gizelakresova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katesocka
10. máj 2018

Muz ma spraveny spermiogram?

squ1rrel
13. máj 2018

@gizelakresova z vlastnej a skusenosti ta chcem varovat pred nazormi ze "neboj to pride v spravny cas". Ak chces mat deti, tak tych par eur na kompletne vysetrenia muza aj zeny stoja za to.
A ked zistia ze ste v poriadku tak si nic nestratila.

Ja som nasu neplodnost zacala riesit tesne pred 30tkou ale gynda ma odbila ze stresujem a poslala ma domov a ze nemam merat teplotu, nemam merat ovulaciu a mam nechat veciam volny priebeh. Doteraz si to vycitam ze som bola taka pasivna. napriek tomu ze som to citila inak, posluchla som zenu co ma vidi tam dole parkrat za rok!

gizelakresova
autor
13. máj 2018

@katesocka Ano ma spraveny. Vsetko je ok. Lekar mu odporucil vitaminy na pohyblivost. A nic sa zial nezmenilo.

gizelakresova
autor
13. máj 2018

@squ1rrel presne aj mam taku skusenost. Povedal ze mam cakat urcite to pride. Ale napriek vsetkym snaham mi pomoct nedokazal. Asi je to len v hlave.

katesocka
13. máj 2018

@gizelakresova Boli ste aj v centre asistovanej reprodukcie?

lilyianka
13. máj 2018

@gizelakresova je divne, že po 2r to lekár berie dosť ľahostajne....ked muž užíva doplnky na pohyblivosť tak spg asi nebude až tak ok..
A tebe priechodnosť ako zisťovali? Spomínaš, že gynekológ ti robil všetky možné testy...ake su to?

gizelakresova
autor
14. máj 2018

Vyšetrenie onkocytológie, ultrazvukové vyšetrenie s vaginálnou sondou a este hysterosalpingografiu robil. S tym ze vysledky su dobre. Nic viac mi ktomu nepovedal.

gizelakresova
autor
14. máj 2018

@katesocka rozmyslali sme nad tym ze pojdeme. Lekar mi doporucil gyn-fiv.

katesocka
14. máj 2018

@gizelakresova mne doktor odporucil akurat ti, nech ideme do materskeho centra. Cize ak gyn-fiv tak v Bratislave nie v inych mestach. My sme boli vo Ferticent v Bratislave

kikina1991
14. máj 2018

@gizelakresova gyn-fiv odporucam mile sestricky aj lekari. Najma dr. HARBULAK. My sme sa snazili cca2 roky, potom sme isli do gyn-fiv a za dva mesiace sa podarilo

gizelakresova
autor
15. máj 2018

Ďakujem baby za skusenosti. Podiskutujem o tom s lekarom a zajednam si v gyn-fiv termin
😊😊😊😊

sofia51
8. jún 2018

mne pomohol Cyclotest. po 3 mesiacoch pouzivania sa mi podarilo otehotniet, krasne ti podla bazalnej teploty ukaze, kedy je najlepsi cas snazit sa.
ked chcete, mozem vam ho kludne posunut, ja ho uz nepotrebujem

gizelakresova
autor
8. jún 2018

@sofia51 ďakujem. Mala by som teda zaujem samozrejme ak ho nepotrebuješ 😊😊😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre