Dobrý deň, objednala som tieto ovulačné testy https://www.amazon.de/dp/B00DOJG6RA/ref=pe_2709... a bola by som vďačná za rady ako ich najefektívnejšie používať, aby som ich nemrhala zbytočne. Napríklad v ktoré dni a denný čas si spraviť test, koľko dní sledovať ovuláciu. Ešte som neskúšala žiadne testy predtým, tak snáď tu nájdem pomoc a odporúčania.
Vopred ďakujem.
@viky_21 ja mám 25 dňový cyklus.Sledujem si cyklus aj cez aplikáciu a aj podľa neho sme sa riadili a nič, preto som sa rozhodla aj testovať plodné dni. Chcela som si merať aj bazálnu teplotu, ale tá aplikácia k tomu je pre mňa španielska dedina 😅 takže testovať môžem po skončení menštruácie? Každý deň po, ráno/ večer? Napríklad ráno keď vstanem o 6:00 a poobede 18:00?
A ako dlho ti trva menstruacia ? Niektore zeny maju ovulaciu aj pocas menstruacie. Ak sa ti da tak rob ho doobeda neskor. Tak cca o 10-11. A nie z prveho ranneho mocu ako tehotensky. A vecer mozes o tej 17-18 🙂
@viky_21 menštruácia trvá 5 dní.
Tak myslim, ze hned po MS mozes zacat testovat
@viky_21 ďakujem za rady, neskôr som si preštudovala aj priložený anglický leták k testom a ako tak som pochopila môj cyklus.Plus som si k tomu stiahla aplikáciu a značím si výsledky z testov.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zalezi od toho aky mas dlhy cyklus. Ja som vedela, ze ho mam dlhsi ako 28dni ale zacala som testovat cca na 12DC a testovala som az kym nebol pozitivny 🙈 testovala som 2x denne. Myslim, ze doobeda a poobede a snazila som sa zhruba v rovnakom case. 2h predtym som nic nepila. Vsetky testy som si lepila na papier a porovnavala. Niektore dni boli zuflastvo a mala som chut s tym seknut ale stalo to zato. Drzim palce 🤞😊