Dievcata prosim vas, chcem sa spytat, pred 2 dnami(3.12) som mala ovulaciu potvrdenu ovulacnymi testami. Ale dnes (5.12) som mala celkom dost toho typickeho bielko natahovacieho vytoku..
Tak som teraz z toho zmatena.. Ovulacny test uz ovulaciu neukazuje..
Na co je lepsie sa spoliehat?
@pokahontas123 ovulačný test znamená prichádzajúcu ovulaciu, ktorá podľa teórie nastáva 12-48 po pozitívnom teste( niekde udávajú 12 až 72h)
@pokahontas123 Ovulacny test nepotvrdzuje previehajucu ovulaciu. Prave naopak - s najvacsou pravdepodobnostou nastane do 12-72 hodin. Cize pozitivny test 3.12. ti krasne sedi na ten plodny hlien dnes 5.12.
@nafka0483 oki dakujem za vysvetlenie, nemam este dieta a teraz sa snazime, takze v tom vsetkom mam este trochu zmatok 🙂 snazili sme sa aj vcera aj predvcerom, takze este dnes a aj zajtra?
@pokahontas123 Snazte sa vzdy ked mate chut ;) nie podla rozvrhu, lebo musite, lebo test je pozitivny... ale ano, pokojne kazdy den, vzdy ked je chut 🙂
@nafka0483 jasne rozumiem😀 ale ako sa hovori, just to make sure😀
Ahojte dievcata, brali ste niektorá metformin na naštartovanie ovulácie? Ak áno, pri akej davke vám pomohol a ako ste zistili ze prebieha? Dik
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pokahontas123 najlepšie by bolo mat styk 3. aj 5. Potom toto nemusíš vôbec ale vôbec riešiť.